Syksyn kiinnostavimmat ihonhoitouutuudet

28.9.2017

KAUNEUSTIIMIMME KOKOSI YHTEEN TÄMÄN SYKSYN KIINNOSTAVIMMAT UUDET IHONHOITOTUOTTEET! <br></br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

elevenin valtava tuotevalikoima kasvaa päivittäin runsaalla määrällä uutuustuotteita. Kauneustiimimme kokosi yhteen syksyn kiinnostavimmat ihonhoitotuutuudet.

Ihonpuhdistustuotteet

Garnier Skin Active Soothing Botanical Cleansing Milk

Hellävarainen puhdistusmaito on valmistettu käyttäen 96% luonnonmukaisia ainesosia ja sen sisältämä ruusuvesi on tunnettu ihoa rauhoittavista ominaisuuksistaan. Puhdistusmaito irrottaa kasvoilta meikin ja epäpuhtaudet rasittamatta ihoa.

Lumene SISU Deep Clean Purifying Cleansing Oil

Antioksidanttinen puhdistysöljy huuhtoo ihonpinnalta öljyliukoiset epäpuhtaudet ja kaupunkielämän rasitteet. Puhdistusöljy auttaa suojaamaan ihoa sitä rasittavia ulkoisia tekijöitä vastaan poistaen hellävaraisen tehokkaasti epäpuhtaudet, meikin ja aurinkosuoja-aineet.

Naobay Oxygenating Foam Cleanser

Vegaaninen Naobay Oxygenating Foam Cleanser -puhdistusvaahto poistaa iholta meikin ja lian nopeasti ja tehokkaasti. Erityisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle sopiva kirkastava puhdistusvaahto sisältää rauhoittaviaa aloe veraa ja kamolillaa.

Ole Henriksen So Nurturing Cleansing Cloths

Kosteuttavat puhdistusliinat pyyhkivät kasvoilta pois meikin ja epäpuhtaudet helposti ja hellästi. Puhdistusliinat sisältävät kuivaa ihoa ravitsevia ja rauhoittavia ainesosia, jotka jättävät kasvoille raikkaan ja kosteutetun tunteen sekä upean Ola-hehkun.

Shiseido WASO Quick Gentle Cleanser

Vaahtoavan ihonpuhdistustuotteen hunajainen geelikoostumus puhdistaa kasvoilta vaivatta meikin, epäpuhtaudet ja liiallisen talin. Samalla se myös ravitsee, kosteuttaa ja suojaa ihoa vitamiinipitoista kuningatarhyytelöä ja trimetyyliglysiiniä hyödyntäen. Uudet Shiseido WASO -tuotteet on kehitetty erityisesti nuoren ihon hoitoon.

Kasvonaamiot

L'Oréal Paris Pure Clay Anti-Blemish Mask

Puhdistavan kasvonaamion voidemainen koostumus sisältää savea ja merilevää, joka on tunnettu epäpuhtauksia torjuvasta vaikutuksestaan. Kasvonaamio kohdistaa tehonsa syvälle ihohuokosiin ja niiden epäpuhtauksiin kuten mustapäihin ja auttaa tekemään ihosta puhtaan sekä raikkaan. Sininen kasvonaamio on täydellistä selfie-materiaalia!

Clarins SOS Hydra Face Mask

Janoista ihoa hellivän kasvonaamio raikas geelivoidekoostumus auttaa palauttamaan iholle sen optimaalisen kosteusatapainon jo kymmenessä minuutissa. Syväkosteuttava kasvonaamio kosteuttaa ja heleyttää kasvojen ihoa hyödyntäen kosteutta sitovaa hyaluronihappoa, joka saa ihon näyttämään täyteläisemmältä. Samalla se vähentää kuivuuden aikaansaamia hentoja juonteita ja tuo avun ihon kiristelyyn.

MITOMO Rice Leaven Essence Mask

Kaikille ihotyypeille sopiva kangasnaamio hyödyntää riisiuutetta, joka ravitsee kasvojen ihoa. Kangasnaamion seerumi sisältää lisäksi ihoa rauhoittavaa aloe veraa, allantoiinia, hyaluronihappoa ja glyseriiniä, jotka yhdessä kosteuttavat ja hemmottelevat ihoa auttaen palauttamaan sen kosteustasapainon.

Pixi Rose Flash Balm

Vaaleanpunaiseen tuubiin pakattu uutuustuote sopii täydellisesti kiireisiin aamuihin, sillä se tuo samealle ja väsyneelle iholle kirkkautta ja kosteutta nopeasti. Monitoimivoide sopii käytettäväksi kasvovoiteena, naamion tapaan tai pohjustuotteena meikkipohjan alla. Tuotteen hoitavia ainesosia sisältävä koostumus tekee ihosta pirteämmän näköisen ja häivyttää näkyvistä väsymyksen merkkejä.

Babor SkinovagePX Revitalizing Cellulose Sheet Mask

Laadukkaista ihonhoitotuottestaan tunnetun sakalaisen ihonhoitomerkin uusi kangasnaamio auttaa lisäämään väsyneen ihon elinvoimaisuutta ja heleyttä. Kaikille ihotyypeille sopiva kangasnaamio hyödyntää raikastavaa limeä, sitruunaköynnöstä ja kosteuttavaa hyaluronihappoa sisältävää seerumia, jotka hellivät kasvojen ihoa.

Kosteusvoiteet

Decléor Prolagène Lift & Firm Rich Day Cream

Anti-age-vaikutteinen päivävoide ravitsee ja heleyttävää ikääntyvää ihoa iiriksen eteerisiä öljyjä ja erittäin ravitsevaa cupuacu-voita hyödyntäen. Voiteen aktiiviaineet auttavat taistelemaan ihon ikääntymistä vastaan ja säilyttämään ihon kauneuden. Päivävoide auttaa palauttamaan iholle sen kimmoisuutta ja korostamaan kasvonpiirteitä samalla kun se häivyttää kasvoilta juonteita ja heleyttää ihoa. Kosteusvoiteessa on laventelin tuoksu, joka hellii mieltä.

Naobay Mattifying Cream

Vegaaninen kasvovoide antaa iholle kiillottoman pinnan ja pitää samalla huolta iholle välttämättömästä kosteustasapainosta. Voiteen sisältämät luonnolliset ainesosat taistelevat epäpuhtauksia vastaan samalla kun luomulaatuinen aloe vera rauhoittaa helposti reagoivaa ihoa. Voiteen sisältämä riisitärkkelys imee iholta ylimääräistä talia tehden ihosta miellyttävän tuntuisen ja pehmeän.

Garnier Moisture Bomb Night Creme

Tehokosteuttava yövoide auttaa täydentämään ihon pinnan kosteusvarastot ja häivyttämään kasvoilta kuivuudesta johtuvia hentoja juonteita. Ihoa täytelöittävä kosteusvoide sisältää 15% kasviseerumia sekä granaattiomenaa ja amblapuuta, jotka tunnetaan tehokkaina antioksidantteina. Yövoiteen tiivistetty geelivoidekoostumus sulaa iholle ja tuntuu kevyeltä. Geelivoide ei jätä iholle tahmaista tunnetta.

Biotherm Aquasource Gel Water Lover

Limited Edition -pakkaukseen pakattu Biotherm Aquasource Gel -kosteusgeeli tuo iholle kosteutusta jopa 48 tunnin ajaksi. Erityisesti normaalista sekaiholle kehitetty eaikas geeli hyödyntää uudistavaa Life Plankton™ -tehoainetta sekä ihoa kosteuttavaa mannoosi-sokeria, jotka auttavat ylläpitämään ihon kosteutta. Geeli tekee ihosta täyteläisen kosteutetun ja heleän.

Shiseido WASO Clear Mega Hydrating Cream

Erityisesti nuorelle iholle kehitetyn kosteusvoiteen ainutlaatuinen, kirkas koostumus kosteuttaa ihoa ja ehkäisee sen kuivumista samalla kun se häivyttää ihohuokosia. Kosteusvoide täyttää ihon kosteusvarastot jopa 24 tunnin ajaksi hyödyntäen porkkanaa. Porkkanat sisältävät runsaasti vettä ja ravinteita, jotka auttavat pitämään ihon hyvinvoivana ja kosteutettuna. Kosteusvoide sopii täydellisesti paitsi meikin alle, myös meikin päälle kosteuttamaan ihoa päivän aikana.