Parhaat vegaaniset tuotteet loppukesän viettoon

29.7.2018

Tee hyvä valinta ja vaihda ainakin yksi kosmetiikkatuote vegaaniseen. Kokeile näitä vegaanisia suosikkeja! <br><br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Vaikka syksy kolkuttelee jo ovella, me uskomme, että vielä on kesää jäljellä! Sen kunniaksi kokosimme yhteen parhaat vegaaniset kosmetiikkatuotteet, joiden avulla pääset nauttimaan loppukesästä täysillä ennen syksyn tuloa!

Holika Holika Aloe 92% Shower Gel

Mikä olisikaan ihanampaa, kuin virkistävä ja viileä suihku kuumana kesäpäivänä! Nappaa suihkuun mukaan Holika Holikan raikas suihkugeeli, joka sisältää 92% fermentoitua aloe veraa. Erityisesti auringon jälkeen rauhoittava aloe vera tekee hyvää iholle jättäen samalla ihanan puhtaan ja kosteutetun tunteen.

Ciaté Bamboo Mattifying Powder Bronzer

Kesän must have meikkituote on totta kai aurinkopuuteri! Aurinkopuuteri luo kasvoille kauniin hehkun ja korostaa kaunista rusketusta. Ciaté Bamboo Bronzer Mattifying Powder Bronzer levittyy helposti iholle ja jättää luonnollisen lopputuloksen. Tämä aurinkopuuteri pysyy täydellisesti loppukesän riennoissa mukana, sillä sen ainutlaatuinen koostumus pitää ihon mattaisena iltaan asti.

Maria Nila Dry Shampoo

Kesähelteillä ja vaikkapa festarivilinässä kannattaa laukkuun pakata mukaan kuivashampoo. Kuivashampoo freesaa latistuneen kampauksen ja poistaa hiusten rasvaisuutta. Maria Nilan kuivashampoota löytyy myös kätevässä 100 ml matkakoossa, joten se on helppo napata laukkuun mukaan kotoa lähtiessä.

Lumene Valo Glow Refresh Heleyttävä & Kosteuttava Kasvosuihke

Usein unohdamme, että iho kaipaa kosteutusta myös kesällä. Osaksi ihonhoitorutiinia kannattaakin lisätä kasvosuihke, joka sisältää ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia. Lumene VALO Glow Refresh Heleyttävä & Kosteuttava Kasvosuihke on hyvä valinta kiireiseenkin arkeen, sillä se sopii käytettäväksi myös meikin kanssa. Kosteuttavan kasvosuihkeen yhtenä vaikuttavana ainesosana toimii lakan marjauute, joka sisältää paljon C-vitamiinia ja antioksidantteja, jotka suojaavat ja kirkastavat ihoa.

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumi

Kesällä raskas meikkivoide kannattaa vaihtaa kevyempään tuotteeseen, esimerkiksi sävyttävään seerumiin, joka korostaa ihon luonnollista hehkua. Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumissa on pehmeän neutraali sävy, joka tasoittaa ihon omaa sävyä, mutta jättää silti kauniin luonnollisen lopputuloksen. Samaan aikaan seerumi kosteuttaa ja hoitaa ihoa.

Cover FX Matte Setting Powder

Jotta meikki pysyy kasvoilla ja näyttää hyvältä, kannattaa kesällä panostaa meikin kiinnitykseen. Cover FX Matte Setting Powder on talkiton irtopuuteri, joka jättää kasvoille mattaisen lopputuloksen ja auttaa meikkiä kestämään kauniina pitkään. Irtopuuterin sisältämä kaoliini, eli valkoinen savi kerää itseensä ylimääräisen kosteuden ja pitää ihon mattapintaisena. Vihreä tee toimii vahvana antioksidanttina ja yhdessä C- ja E-vitamiinin kanssa se tukee ihon omia suojamekanismeja.

Ciaté Wonderwand Intense 3D Volume Mascara

Vaikka panostammekin kesällä mielellämme luonnolliseen lookiin, on välillä kiva irrotella ja lähteä viettämään kesän juhlia näyttävämmässä meikissä. Tällöin nappivalinta on palkittu Ciatè Wonderwand Intense 3D Volume Mascara, joka tuuheuttaa ja pidentää ripsiä sekä avaa katsetta. Ripsiväri ei tahraa ja sen innovatiivisesti muotoiltu harja levittää värin tasaisesti jokaiseen ripseen.

Cover FX Custom Enhancer Drops

Kesämeikin hehkua lisäävät kätevät korostuspisarat, joilla muutat oman kosteusvoiteesi tai meikkivoiteesi hetkessä heleämmäksi. Pipettipulloon pakatut nestemäiset pisarat sopivat käytettäväksi sekoitettuna kasvovoiteeseen, meikinpohjustajaan tai meikkivoiteeseen. Pisaroita voidaan käyttää myös sellaisenaan tuomassa hohdetta esimerkisi poskipäille, nenänvarteen, kulmaluulle ja amorinkaarelle. Valitse useista eri sävyistä omasi: pronssiset ja kultaisena hohtavat sävyt tuovat kasvoille auringon hehkua, ruusunpunaiset värit heleyttävät ja elävöittävät ja vaaleat, hopeaiset sävyt korostavat kasvojen korkeimpia kohtia.

Pixi Mattelustre Lipstick

Kesäisen meikkilookin kruunaa värikäs huulipuna! Pixi Mattelustre Lipstick on pitkäkestoinen mattahuulipuna, jonka kolme herkullista sävyä sopivat täydellisesti niin kesän juhliin kuin arkikäyttöönkin. Huulipuna sisältää lisäksi ihoa hoitavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa, peptidejä ja C- ja E-vitamiinia, joten huulesi pysyvät kauniina ja kosteutettuina pitkään.

Kuuluuko kosmetiikkavalikoimaasi vegaanisia tuotteita? Kerro kommenteissa suosikkisi!

Tutustu elevenin vegaanisen kosmetiikan valikoimaan tästä linkistä!