Suosituimmat Bobbi Brown -meikit

27.3.2019

Bobbi Brown kuuluu kulttistatuksen saavuttaneisiin meikkibrändeihin, jonka tuotteita löytyy sekä ammattilaisten pakista että tavallisten kuluttajien meikkipussista. Kokosimme yhteen tuotemerkin bestsellerit!

Bobbi Brown -meikit ovat sekä ammattilaisten että kuluttajien suosiossa - eikä lainkaan ihme. Ylelliset ja helppokäyttöiset meikit ja niitä tukevat ihonhoitotuotteet luovat yhdessä tyylikkään, luonnollista lopputulosta korostavan brändin.

Luonnollista, hillityn viimeisteltyä tyyliä kannattava meikkitaiteilija Bobbi Brown perusti nimeään kantavan tuotesarjan vuonna 1991. Bobbi Brown tunnetaan ajatuksesta, jonka mukaan tärkeintä on korostaa jokaisen ihmisen luonnollista kauneutta, ei piilottaa sitä. Bobbi Brown on kirjoittanut aiheesta lukuisia kirjoja, joiden helppokäyttöiset niksit ovat houkutelleet hienovaraisen ehostuksen pariin tuhansittain inspiroituneita meikkaajia. Kokosimme tähän artikkeliin 10 suosituinta Bobbi Brown -meikkituotetta, jotka ovat syystäkin kestosuosikkeja.

1. Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15
Kevyen tuntuinen ja silti peittävä mattameikkivoide on Bobbin helmiä. Erityinen valmistusprosessi yhdistelee ihoa hoitavia ainesosia, ihon sävyyn mukautuvia pigmenttejä ja kiiltoa ennaltaehkäiseviä ainesosia niin, että lopputuloksena on kaunis ja pehmeä meikkipohja. Ihanteellinen kumppani pitkiin päiviin ja juhlavien iltameikkien pariksi.

2. Bobbi Brown Skin Foundation Stick
Toinen Bobbi Brownin meikkivoidesuosikki on pakattu kätevään puikkomuotoon. Useasti palkittu meikkivoide tuntuu kuin toiselta iholta, joten mielikuvat vanhoista, kuivattavista meikkivoidepuikoista kannattaa unohtaa. Meikkivoiteen kosteuttava koostumus yhdistyy pitkäkestoiseen lopputulokseen ainutlaatuisella tavalla. Tämä pitää kokea!

3. Bobbi Brown Bronzing Powder
Pehmeä ja helposti häivyttyvä aurinkopuuteri tuo kasvoille eloa hienovaraisesti ja luonnollisesti. Aurinkopuuteri on contour-tuotteita hienostuneempi vaihtoehto, joka elävöittää kasvoja tuomatta liian kulmikasta ilmettä. Klassikko, joka pitäisi löytyä jokaisen meikkipussista.

4. Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick
Helppokäyttöisyys on yksi Bobbi Brown -meikkien kulmakivistä ja puikkoon pakattu luomiväri todellakin on sitä. Voidemainen luomivärikynä on kestävä, helposti häivyttyvä ja väriltään moniulotteinen. Kun kaipaat helppoa smokey-meikkiä, valitse tämä.

5. Bobbi Brown Perfectly Defined Long-Wear Brow Pencil
Kukaan tuskin kiistää kulmakarvojen merkitystä osana meikkiä - siksi kulmille kannattaa valita parhaat välineet. Pitkäkestoinen kulmakynä pitää kulmat huoliteltuina aamusta iltaan ja sävyt sopivat monenlaisille hiusväreille harmaasta punaiseen.

6. Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer
Väsymyksen merkit piiloon, kiitos! Vedenkestävä peitevoide pitää huolen siitä, että ilme näyttää virkeältä myös huonosti nukutun yön (tai viikon) jälkeen. Pehmeästi levittyvä, peittävä koostumus on omiaan tummille silmänalusille, nenänpieliin ja näpyille.

7. Bobbi Brown Smokey Eye Mascara
Tuuheuttava, näyttävää jälkeä tekevä ripsiväri on jo klassikon asemassa. Näppärä harja tuo ripsiin mustan värin ja pitkäkestoinen koostumus näyttää upealta, vaikka päivä venyisi pitkäksi. Draamavaroitus!

8. Bobbi Brown Luxe Lip Color
Hienovarainen malvan sävy vai räväkkä statement-punainen? Luxe Lip Color -huulipunista löytyy jokaiselle se oikea. Vivahteikas ja kosteuttavan tuntuinen huulipuna levittyy pehmeästi ja näyttää upealta. Suosittelemme erityisesti tyrmäävää Retro Red -sävyä!

9. Bobbi Brown Luxe Matte Lip Color
Perinteinen mattahuulipuna on aina tyylikäs valinta. Pitkäkestoinen huulipuna viimeistelee meikin ja kestää jopa 12 tunnin ajan. Mattahuulipunan hillitty, sametinkaltainen koostumus näyttää tyylikkäältä kaikissa tilanteissa.

10. Bobbi Brown Highlighting Powder
Tämä korostuspuuteri on meikkipussin jalokivi! Upea, mosaiikkikuvioitu korostuspuuteri tuo iholle moniulotteista hehkua ja hienostuneen silauksen. Valovoimaiset ja hienojakoiset pigmentit kohottavat kasvojen ilmettä jo yhdellä siveltimenvedolla. Jos haluat oikein hurjaa hohtoa, kokeile levitystä tiiviillä ja litteällä siveltimellä kasvojen korkeimpiin kohtiin.

Katso kaikki Bobbi Brown -tuotteet tästä linkistä.