Parhaat meikkivoiteet - asiakkaidemme 12 suosikkia

28.7.2019

Luotamme asiakkaisiimme, mitä tulee parhaisiin tuotteisiin. Tällä kertaa seuloimme valikoimamme 12 suosituinta meikkivoidetta ja kerromme, miksi juuri nämä tuotteet ovat niin monen mieleen.

Seuraamme jatkuvasti, mitä asiakkaamme ostavat ja mitkä tuotteet nousevat kestosuosikeiksi. Meikkivoide on meikin peruspilareita, joten on luonnollista, että kerran hyvän meikkipohjan löydettyään ostaa saman uudelleen - ja suosittelee samaa myös kavereille. Kokosimme ensi kerran yhteen tämän vuoden suosituimpia meikkivoiteita, joita asiakkaamme toden totta rakastavat!

Suomalaiset tuntuvat suosivan etenkin peittäviä meikkivoiteita, joilla on mahdollista korvata jopa peitevoide. Toisaalta myös ohuen seerumimaiset meikkivoiteet, heleyttä korostavat meikkipohjat ja mineraalipuuterit nousevat suosituimpien listalle. 12 suosikin listamme onkin osoitus siitä, että lempparimeikkipohjia on yhtä monta kuin on käyttäjiäkin: toinen tahtoo kuulaan, lähes huomaamattoman lopputuloksen ja toinen panostaa mattapintaiseen, peittävään ja pysyvään meikkivoiteeseen.

Giorgio Armani Beauty Luminous Silk Foundation - Armanin meikkituotteet ovat verrattain uusi tulokas verkkokaupassamme, mutta jo nyt yksi tuotemerkin meikkivoiteista on noussut ylitse muiden. Luminous Silk Foundation -meikkivoide on saanut inspiraationsa ylellisestä silkkikankaasta, jonka painottomuus ja heleä hohto on saatu taltioitua meikkivoiteeseen Micro-fil™-teknologian avulla.

The Ordinary Serum Foundation - Kappalemäärissä suosituin meikkivoiteemme on The Ordinaryn edullinen ja kuulaan lopputuloksen tuova seerumimeikkivoide. Pitkäkestoinen meikkivoide ei vetäydy juonteisiin ja antaa puoli-mattaisen, kauniin kuulaan lopputuloksen. Myös peittävämpi The Ordinary Coverage Foundation on kokeilemisen arvoinen.

bareMinerals Original SPF 15 Foundation - Klassikon aseman saavuttanut, hoitava mineraalimeikkipohja tarjoaa kerrostettavan peittävyyden ja samettisen heleän lopputuloksen. Mineraalimeikkien etu on ihoon sulautuva, painottoman tuntuinen koostumus.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Stay Matte But Not Flat Liquid Foundation - Hurjan edullinen, mattapintainen meikkivoide sopii myös kiireisiin aamuihin. Peittävä, öljytön koostumus on erityisesti rasvoittuvan ihon ja sekaihon suosikki.

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup - Kestävien meikkivoiteiden kuningatar, joka on pitänyt pitkäkestoisten meikkipohjien ykköspaikkaa jo vuosien ajan! Iholla kevyen tuntuinen, puolimattainen ja kerrostettava meikkipohja pysyy koko päivän ja on oiva valinta etenkin juhlameikkiin.

Clarins Everlasting Foundation+ SPF 15 - Niin ikään pitkäkestoinen Clarins Everlasting -meikkivoide peittää ihon epätasaisuutta ja punoitusta tehokkaasti. Meikkivoiteen hoitavat ainesosat auttavat ylläpitämään ihon hyvinvointia ja kosteuttamaan ihoa. Pitkäkestoinen meikkivoide levittyy iholle pehmeästi ja tarjoaa jopa 18 tunnin virheettömän lopputuloksen.

Max Factor All Day Flawless 3-in-1 Foundation - Edullinen ja ylellinen! Max Factorin suositussa meikkivoiteessa yhdistyvät peiteaineen peittävyys, meikkivoiteen ihoa tasoittava vaikutus ja pohjustustuotteen pysyvyys. Koostumus tuntuu iholla hintaansa kalliimmalta.

Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation SPF 20 - Useissa raadeissa palkittu, heleyttävä ja kuulas meikkivoide on Lumenen parhaimmistoa. Natural Glow -meikkivoide todistaa, ettei kosteuttavan meikkivoiteen tarvitse näyttää iholla rasvaiselta. Sen sijaan meikkipohja levittyy ohuena, keskipeittävänä ja satiinisen hohtavana kerroksena - ja mikä parasta, tuntuu mielettömän hyvältä iholla.

L'Oreal Paris Infaillible 24H Stay Fresh Foundation - Väsymyksen merkkejä häivyttävä, peittävä ja pitkäkestoinen meikkivoide on edullisen hintaluokan tähtiä. Puolimattainen koostumus saa ihon näyttämään raikkaalta. Iso plussa vedenkestävyydestä!

Maybelline Superstay Photofix 24h Full Coverage Foundation - Kauneusgurujen ja tubettajien hehkuttama Maybelline Superstay Photofix -meikkivoide on todellinen helmi. Erityiset, kyllästetyt väripigmentit suorastaan sulavat iholle ja mukautuvat kasvojen liikkeisiin minimoiden tahmaista tuntua. Peittävä, öljytön meikkivoide kestää jopa 24 tunnin ajan.

Milani Conceal & Perfect Liquid Foundation - Peitevoiteen ja meikkivoiteen yhdistävä meikkipohja on erityisen hyvä tummille silmänalusille runsaan pigmenttipitoisuutensa ansiosta. Vedenkestävä meikkivoide on koostumukseltaan pitkäkestoinen.

Lancôme Teint Miracle Foundation - Lancômen meikkivoiteet ovat asiakkaidemme ikisuosikkeja, mutta Teint Miracle nousee ylitse muiden. Ainutlaatuinen, valoa heijastava ja ihon kirkkautta korostava meikkivoide tuntuu iholla kosteuttavalta jopa 18 tunnin ajan. Jos kaipaat erityisen pitkäkestoista tuntumaa, tutustu Lancôme Teint Idole Ultra Wear SPF 15 -meikkivoiteeseen.

Kaikki meikkivoiteet löydät tästä linkistä.