Hugo Boss
Boss Bottled

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
17,90 € Suos. hinta 23,95 €
17,90 € Suos. hinta 23,95 €
Variantti : Boss Bottle Deospray 150 ml
Osta yhdessä yllä olevan tuotteen kanssa ja hyödynnä alennus
Tuotetiedot

Boss Bottled Deodorant Spray -deodoranttisuihkeessa on suosittu Boss Bottled -tuoksu. Käytä deodoranttia yhdessä hajuveden kanssa täydentämässä tuoksua tai yksinään tuomaan iholle kevyt tuoksu ja pitämässä kainalot raikkaina.

Boss Bottled on tasapainoinen tuoksu, jossa raikas hedelmäisyys yhdistyy lämpimän mausteiseen pohjaan. Harmoninen kokonaisuus on terästetty maskuliinisella särmällä, joka vetoaa kaiken ikäisiin miehiin.

Deodorantisuihkeen tuoksu aukeaa omenan ja sitrushedelmien raikkaudella, joka sekoittuu sen sydämessä kanelin ja mausteneilikan vivahteisiin. Vanilja ja setripuu tuovat tuoksulle pehmeän pohjan.

Koko: 150 ml

Tuotenumero: 2144
Ainesosat

Alcohol Denat, , Butane , Isobutane , Propane , Propylene Glycol , Parfum , Ethylhexylglycerin , Isopropyl Myristate , Bisabolol , Tocopherol , Linalool , Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde , Limonene , Citral , Farnesol

Katso lisää vastaavia kuin Boss Bottled

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut