Hugo Boss
Boss Bottled Tonic EdT

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
76,90 € * Suos. hinta 76,95 €
76,90 € * Suos. hinta 76,95 €
Variantti : EdT 50 ml
Katso myös
Hugo Boss
75 ml
Tuotetiedot

Boss Bottled Tonic EdT -hajuveden raikas tuoksu paljastaa modernin miehekkyyden uuden puolen. Tuoksu antaa nopeatempoisessa nykymaailmassa elävän miehen ottaa itselleen aikaa ja löytää uusia tapoja mennä eteenpäin. Raikas tuoksu on maskuliininen yhdistelmä elegantteja ja tyylikkäitä sitruksen, mausteiden ja puiden sävyjä, jotka sopivat täydellisesti päämäärätietoiselle miehelle.

Tuoksu aukeaa räjähdysmäisellä energisten tuoksunuottien sekoituksella, joka muodostuu greipin, pomeranssin, sitruunan ja omenan sävyistä. Inkivääri sekä mausteiset neilikan, kurjenpolven ja kanelin häivähdykset tuovat tuoksulle uuden ja odottamattoman intensiivisen, mutta silti tasapainoisen vivahteen. Pohjatuoksun tyylikkäät, täyteläisen aromaattiset vetiverin, vaniljan ja puun aromit antavat hajuvedelle pehmeyttä.

Lanseerattu 2017.

Tuoksu

Alkutuoksu

Omena, sitruuna, pomeranssi ja greippi.

Sydäntuoksu

Kurjenpolvi, kaneli, neilikka ja inkivääri.

Pohjatuoksu

Santelipuu, vetiver, setri ja vanilja.

Tuotenumero: 39125
Ainesosat

ALCOHOL DENAT. ・AQUA (WATER) ・PARFUM (FRAGRANCE)・ ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE・ DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE・BHT・LINALOOL・ LIMONENE・GERANIOL・CITRAL・ BENZYL BENZOATE・CITRONELLOL・ EUGENOL・BENZYL ALCOHOL・ CINNAMAL・CI 60730 (EXT. VIOLET 2)・ CI 42090 (BLUE 1)・ CI 19140 (YELLOW 5)

Katso lisää vastaavia kuin Boss Bottled Tonic

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut