100% Pure

100% Pure on luonnokosmetiikka- ja luomutuotteisiin keskittyvä kauneusalan yritys, jonka tuotteet sisältävät täysin luonnollisia, korkealaatuisia ainesosia eikä niitä ole testattu eläimillä. Keinotekoiset värit, synteettiset hajusteet, säilytysaineet tai toksiinit eivät kuulu 100% Pure -merkin ideologiaan. Sataprosenttisen puhdasta, sataprosenttisesti sinulle!

100% Pure:n luontoystävällinen filosofia ei lopu kosmetiikkaan, vaan yritys tekee jatkuvasti yhteistyötä erilaisten eläimiä, lapsia ja luontoa auttavien tahojen kanssa. Merkki on myös Leaping Bunny -organisaation ja PETA:n hyväksymä.

100% Pure:n valikoima sisältää runsaan määrän tuotteita niin iholle, hiuksille kuin kasvoillekin. Runsaspigmenttiset ja miellyttävän tuntuiset meikkituotteet ovat suosittuja ympäri maailmaa ja ihanat vartalotuotteet valloittavat kiireisenkin rasvaajan. Sarjan kynsilakat eivät sisällä formaldehydiä, dibutyyli-ftalaatteja, tolueenia, hartsia tai kamferia, joten ne sopivat myös herkimmille kynsitaiteilijoille.

Vihdoinkin kosmetiikkaa, joka tekee hyvää!