Maybelline

Maybelline on yksi maailman suurimmista meikkimerkeistä, joka vaalii tuotteissaan laatua, trendikkyyttä ja kekseliäisyyttä. Maybelline-nainen on vahva, persoonallinen ja tyylikäs kaupunkilainen, jolla on voimakas näkemys muodista!

Maybelline oli alunperin pieni perheyritys, josta kasvoi uskomaton menestystarina. Koko olemassaolonsa ajan Maybelline on pysytellyt näytöslavojen ja katujen trendikkäimpänä kauneustoimijana ja rohkaissut naisia ilmaisemaan itseään ja kokeilemaan uutta. Luovuus ja yksilöllisyys innoittavat Maybellinen kehitystiimiä tekemään yhä parempia tuotteita itsevarmoille, menestyneille naisille. Maybellinen mukana saat paitsi kohtuuhintaisen, muodikkaan meikkituotteen myös tieteellisesti edistyneen koostumuksen, vallankumouksellisen tuntuman ja kauniin lopputuloksen.

Joko olet kokeillut luonnolliseen lopputulokseen pyrkivää FIT Me -meikkivoidetta? Entä suursuosion saavuttaneita Baby Lips -huulituotteita? The Falsies, Great Lash ja The Colossal Volum' Express eivät ole vain ripsivärejä, ne ovat kulttituotteita. Maybelline asettaa joka hetki uudet panokset kauneusalalle tuoden kuluttajien saataville entistäkin ihanampia ja innovatiivisempia tuotteita!

Maybe she's born with it. Maybe it's Maybelline!

Suodata