Aden

Aden - kun laatu ja hinta kohtaavat! Aden on ammattilaislaatuinen värikosmetiikkabrändi, joka tarjoaa myös laajan valikoiman kynsilakkoja ja UV- tai led-kovetteisia geelilakkoja. Alun perin Aden-meikkejä myytiin ainoastaan ammattilaisille hoitoloihin ja meikkauspisteisiin, mutta nykyään nämä edulliset ja suorituskykyiset meikit ovat kaikkien saatavilla.

Aden on tunnettu etenkin söpöistä Mini Nail Polish -kynsilakoistaan, joita on saatavilla uskomattoman monessa sävyssä ja koostumuksessa. Aden-lakoista löydät omasi, olit sitten mieltynyt klassisiin, murrettuihin sävyihin tai hohtaviin ja glitterisiin trendilakkoihin. Aden-kynsilakat levittyvät ongelmitta ja tasaisesti tehden kynnen pinnasta sileän ja kiiltävän. Aden tarjoaa myös hauskoja Nail Polish Set -pakkauksia, joissa on viisi toisiinsa sopivaa värilakkaa tai hoitotuotetta. Lakat eivät sisällä tolueenia, formaldehydiä tai DBP:tä.

Kynsilakkojen lisäksi Adenin tuotevalikoimaan kuuluvat kauniit, värikkäät meikit ja meikkausvälineet aina pinseteistä siveltimiin. Erityisen ihania ovat Aden Powder-Pearls -värikuulat, joilla sudit poskillesi trendikkään moniulotteisen punan! Adenin valikoimasta löytyy myös Glitter Powder -irtohohteita, joilla säkenöivän bilemeikin teko on uskomattoman helppoa.

Tutustu Adenin kattavaan valikoimaan ja tilaa testiin omat suosikkisi!