Adonia

Adonia Organics tuo ihollesi perinteisen, kreikkalaisen ihonhoidon!

Adonia Organics sekoittaa tuotteisiinsa luonnon parhaita ainesosia ja tutkitusti tehokkaita raaka-aineita. Adonia Organicsin ytimessä ovat puhtaat, Kreikan luonnolle ominaiset öljyt ja uutteet, jotka ravitsevat ihoa parhaalla mahdollisella tavalla. Luonnolliset koostumukset ovat iholle hellävaraisia, joten myös herkkäihoiset voivat käyttää Adonia Organics -tuotteita huoletta.

Adonia Organics -ihonhoito toimii paitsi välittömästi, myös pitkävaikutteisesti. Tuotteiden teho on nähtävissä välittömästi kosteutetumpana ja pehmämpänä ihona, mutta todellinen taika paljastuu vasta pidemmän käytön myötä kun aktiiviset ainesosat saavat vaikuttaa ihoon päivittäin. Jatkuva käyttö tehostaa kasviuutteiden ja -öljyjen tehoa ja ihosta tulee päivä päivältä ihanampi.

Aloita kokeilu esimerkiksi supersuositusta Adonia Stemu Lift Serum -seerumista, joka kiinteyttää ihoa ja madaltaa ryppyjä kasvien kantasolujen voimin. Kesän lähestyessä on aika tehdä kunnon hoito säärille ja kuoria iho Adonia Polishing Sand Chocolate Exfoliating Body Treatment -hoidolla ja tuoda iholle väriä upealla Adonia Bronzing Glow -itserusketusvaahdolla. Väsyneet silmät heräävät uuteen päivään helpommin Adonia Eye Therapy -voiteen avulla: ainutlaatuinen koostumus hyödyntää xylitolin ja yrttiuutteiden voimaa vähentäen turvotusta ja silmänympärysjuonteita.

Adonia Organics - upea iho, upea sinä!

Suodata