Africology

Africology on Etelä-Afrikan johtava luonnollinen ja ekologinen ihonhoito- ja kosmetiikkayritys. Nyt Africologyn upeat tuotteet ovat saatavilla myös Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Iso-Britanniassa. Africologyn lähestymistapa kauneuteen ja kosmetiikkaan on ennen kaikkea terapeuttinen ja luonnonläheinen: kaikissa tuotteissa käytetyt ainesosat ovat biologialtaan lähellä ihoa, jolloin ihonhoitokokemus on mahdollisimman tehokas ollen samaan aikaan lempeä.

Africologyn tuotteet ovat luonnollisesti saaneet innoituksena Afrikan eri heimojen perinteisiltä parantajilta. Africology haluaa toiminnallaan juhlistaa Afrikan elinvoimaisia perinteitä, yhteisöjä ja ainutlaatuista kasvistoa. Africologylle on tärkeää hoitaa paitsi ihoa, myös mieltä: näin kehon tasapaino säilyy ihanteellisessa tilassa. Upeat pakkaukset viimeistelevät Africologyn käsityöläisperinteestä ammentavan tyylin.

Africologylle on sydämen asia pitää huolta ympäristöstä ja työntekijöistään, joten yritys on sitoutunut hankkimaan tuotteissaan tarvittavat ainesosat reilun kaupan kriteerein. Africology on myös mukana monissa kehitysyhteistyöprojekteissa, joiden tavoitteena on parantaa työntekijöiden, paikallisen yhteisön ja huono-osaisten elämää. Tämä tarkoittaa puhtaan veden saatavuuden parantamista, koulutusta sekä uuden teknologian ja yritysten tukemista.

Koe autenttinen Africology-kylpyläelämys ja sukella kiehtoviin tuoksuihin, koostumuksiin ja tunnelmiin!

Suodata