Alessandro

Alessandro on ollut kansainvälisesti menestynyt kynsibrändi jo vuodesta 1989. Missään vaiheessa Alessandro ei ole tyytynyt hyvään, vaan yritykselle on ollut tärkeää luoda paras mahdollinen tuote. Parhauteen pyrkiminen on mahdollistanut sen, että Alessandro on yhä, 25 vuotta myöhemmin, aktiivisesti kehittyvä ja eteenpäin pyrkivä brändi.

Alessandro on tuotekehityksessään saavuttanut useita patenttiratkaisuja, jotka ovat olleet alallaan ensimmäisiä. Tämä on entisestään vahvistanut Alessandron johtavaa roolia kynsi- ja kauneusalalla. Jatkuva kehitys, korkealaatuiset tuotteet ja kausittain vaihtuvat kokoelmat pitävät Alessandron otteen raikkaana ja modernina.

Alessandro-kynsilakat ovat erittäin laadukkaita ja helppokäyttöisiä. Lakka pysyy kynsillä hyvin ja peittää täydellisesti. Upeasta Alessandro-värivalikomasta löytyy niin yksivärisiä, hohtavia kuin glitterisiäkin sävyjä. Tutustu mahtaviin malvoihin, kirkkaisiin keltaisiin ja syvän sinisiin väreihin ja tilaa kotiin pala kynsimaailman huippubrändiä!

Suodata