Amie Pure & Natural Beauty

Amie Pure & Natural Beauty on luonnonläheistä kosmetiikkaa parhaimmillaan!

Hellävaraiset ja tehokkaat Amie Pure & Natural Beauty -ihonhoitotuotteet sopivat kaikille, joiden iho kaipaa ennen kaikkea tasapainoa. Herkkäihoisille suunnitellut tuotteet soveltuvat yhtä lailla tulehtuneelle ja epäpuhtaalle iholle kuin hormonaalisesta aknesta oireilevallekin. Valitettavasti näpyillä, ihonalaisilla tulehduksilla ja finneillä ei ole ikärajaa, vaan ne voivat koskettaa naisia ja miehiä missä elämäntilanteessa tahansa. Tähän Amie haluaa tuoda muutoksen!

Alunperin nuoren ihon tarpeisiin suunniteltu ihonhoitosarja on sittemmin laajentunut käsittämään täydellisen ihonhoidon kaiken ikäisille, jotka kärsivät epäpuhtauksista ja aknesta. Oireileva iho ei välttämättä ole pelkästään rasvainen, vaan se saattaa olla jopa pinnalta kuiva: tämä on yleistä etenkin ikääntyneemmälle, epäpuhtaalle iholle. Amien luonnolliset ja kosteuttavat ainesosat takaavat, että iho paitsi puhdistuu, se saa myös tarpeeksi ravitsevia ainesosia. Jo valmiiksi tulehtunutta ihoa ei ole syytä kiduttaa rankoin, kuivattavin tuottein vaan tarjota sille hellävaraista, puhdistavaa ja luonnollista hoitoa.

Amien tuotteet sopivat vegaaneille eivätkä ne sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä, geenimuunneltuja ainesosia tai petrokemian tuotteita. Tutustu ihanaan Amie-valikoimaan ja valitse puhtaat, luonnolliset tuotteet ihosi hoitoon! Myös oireileva iho ansaitsee hyvää ja huolehtivaa hoitoa.

Suodata