Anastasia Beverly Hills

Anastasia Beverly Hillsin perustaja Anastasia Soare on kansainvälisesti tunnettu kulmamuotoilija, johon itse Oprah Winfrey on viitannut sanoilla "kulmakarvojen kuningatar". Anastasialla on Hollywoodin supertähtien parissa jo ikoninen status ja hänen asiakaslistansa puhuu selvää kieltä: Jennifer Lopez, Madonna, Oprah Winfrey, Penelope Cruz, Heidi Klum, Naomi Campbell, Nicole Ritchie, Reese Witherspoon ja monet muut luottavat Anastasian ammattitaitoon mitä tulee kulmakarvoihin!

Anastasia Soaren myötä kulmakarvoista on tullut tämän hetken tärkein kauneustrendi. Kulmakarvat ovat isoin yksittäinen asia, joka määrittää kasvojen ilmettä: muuttamalla kulmakarvojen muotoilua voi muuttaa tyyliään täysin. Nykyään kulmakarvojen huolloksi ei riitä vain säännöllinen nyppiminen ja muotoilu, vaan niistä on pidettävä huolta myös hoitolakäyntien välillä. Kauniisti muotoillut, sopivan väriset ja huolellisesti meikatut kulmat ovat naisen kuin naisen valttikortti.

Anastasia Beverly Hills tuo ensimmäistä kertaa ammattilaislaatuisen kulmien muotoilun lähelle tavallista naista. Merkin valikoima sisältää huikean määrän tuotteita kulmien muotoiluun, värittämiseen ja kasvun tehostamiseen. Tuotteita löytyy niin tarkkaan kuin pehmeäänkin kulmakarvatyyliin, aloittelijalle ja ekspertille. Oli huolesi kulmiin liittyen millainen tahansa, Anastasia Beverly Hills tarjoaa siihen ratkaisun!

Suodata