Anian Skin Care

Tuo ihosi saataville granaattiomenan ja goji-marjan tehokkaat antioksidantit!

Anian Skin Care on espanjalainen ihonhoitosarja, joka luottaa tuotteissaan luonnollisiin ainesosiin ja mahtaviin antioksidantteihin. Hiustuotteissaan merkki puolestaan suosii yhtä ainesosaa ylitse muiden: hiuksia rakennepaikkaavaa keratiinia, joka saa hiukset pehmeämmiksi ja terveemmän tuntuisiksi.

Tiesitkö, että iho kohtaa päivittäin useita haasteita? Ilmansaasteet, aurinko ja ikääntyminen aiheuttavat iholle vaurioita, joita voi olla vaikeaa tai jopa mahdotonta korjata. Lukuisissa tutkimuksissa on todettu, että kasvien ja hedelmien sisältämät antioksidantit ovat eteviä kamppailemaan näitä vaurioita vastaan ja suojaamaan ihoa tulevilta vaurioilta. Juuri siksi Anian Skin Care on keskittynyt tuotteissaan nimenomaan antioksidantteihin, joita löytyy luonnostaan suuria määriä granaattiomenasta ja goji-marjasta!

Hyvä ihonhoito palauttaa iholle sen luontaisen suojan, joustavuuden ja pehmeyden. Anian Skin Care -ihonhoitosarjasta löydät mahtavat ja tehokkaat tuotteet, kaipasit sitten ikääntymisen merkkejä ennaltaehkäisevää hoitoa tai vartalon peruskosteutusta. Anna ihosi levätä ja tarjoa sille antioksidantteja sekä muita kosteuttavia ja hoitavia ainesosia parhaassa mahdollisessa muodossa Anian Skin Caren avulla.

Suodata