Athena

Athena Skin Care sekoittaa tuotteisiinsa luonnon parhaita ainesosia ja tutkitusti tehokkaita raaka-aineita. Athena Skin Caren ytimessä ovat puhtaat, Kreikan luonnolle ominaiset öljyt ja uutteet, jotka ravitsevat ihoa parhaalla mahdollisella tavalla. Luonnolliset koostumukset ovat iholle hellävaraisia, joten myös herkkäihoiset voivat käyttää Athena Skin Care -tuotteita huoletta.

Athena Skin Care -ihonhoito on tehokasta paitsi ensimmäisellä käyttökerralla myös pitkäaikaisella käytöllä. Täydellinen ihonhoitorutiini syntyy neljällä Athena-tuottella, joista jokainen auttaa ihoa voimaan paremmin, tuntumaan pehmeämmältä ja suojautumaan ikääntymisen vaikutuksilta.

Aamu alkaa ihanasti Athena Daytime Toning Moisturizer Therapy -voiteella, joka kosteuttaa ja herättää ihon uuteen päivään. Ikääntymisen merkkejä tehokkaasti häivyttävä Athena 7 Minute Lift kiinteyttää ja silottaa ihoa saaden sen hehkumaan. Illalla ihon puhdistaa tehokkaasti Athena Microdermabrasion -mikrokuorinta, joka poistaa iholta kuolleen solukon ja epäpuhtaudet. Yöksi paras valinta on Athena Nightly Renewal Cream -voide, joka ravitsee ja uudistaa ihoa kehon levätessä.

Athena Skin Care -ihonhoito toimii paitsi välittömästi, myös pitkävaikutteisesti. Tuotteiden teho on nähtävissä heti kosteutetumpana ja pehmämpänä ihona, mutta todellinen taika paljastuu vasta pidemmän käytön myötä, kun aktiiviset ainesosat saavat vaikuttaa ihoon päivittäin. Jatkuva käyttö tehostaa kasviuutteiden ja -öljyjen tehoa ja ihosta tulee päivä päivältä säteilevämpi.

Tartu kreikkalaisvaikutteista inspiroituneeseen Athena-ihonhoitoon ja koe ero!

Suodata