Balmain

Pierre Balmain oli muotisuunnittelija, joka tunnettiin toisen maailmansodan jälkeen Ranskan muodin kuninkaana. Hän vaatetti kuuluisia näyttelijöitä ja kuninkaallisia, kuten Ava Gardnerin ja Brigitte Bardot'n. Sodan säännöstelyn ja lyhyiden helmojen jälkeen glamour palasi muotiin ja Balmainin vaikutus runsaaseen, yksityiskohtien ja kerrosten täyttämään tyyliin oli valtava. Upea haute couture palasi näytöslavoille ja Balmain sai kunnian kulkea trendin etujoukoissa. Yhä edelleen Balmainin runsauteen, tyylikkäisiin linjoihin ja ylellisyyteen nojaava suunnittelu on muotitalossa arvossaan.

Muista muotitaloista poiketen Balmain julkaisi ensimmäiset hajuvetensä jo vuonna 1945. Vuonna 1947 julkaistu Balmain Vent Vert oli aikansa myyntihitti ja tuotannossa yhä tänä päivänä. Balmainin hajuvesiä yhdistää kaunis sekoitus tyylikkyyttä ja ylellisyyttä: upeat tuoksuainesosat yhdistyvät kauniisiin, yksinkertaisiin pulloihin. Balmain-hajuvesien tuoksumaailma vaihtelee itämaisista, pehmeän puuterisista ja mausteisista tuoksuista ekstaattiseen vihreyteen ja raikkauteen.

Balmain-muotitalon uusimpia tuoksujulkaisuja ovat hedelmäis-kukkainen Extatic, vihreän puuterinen Ivoire ja raikas, pehmeän nahkainen Balmain Homme.