Beardition

Parta ennen kaikkea! Bearditionin takana on omakohtainen kokemus ja parrakkaan miehen tuska. Miten saada parta kasvamaan ilman ärsyttävää kutinaa? Entä miten saada jo kasvanut parta pysymään hyvännäköisenä ja pehmeänä? Onkohan parroille olemassa omaa hoitoainetta... Hei, siinäpä vasta hyvä idea!

Beardition tarina alkoi siis yhdestä tuotteesta ja hullusta sanaleikistä: beard (parta) + condition (hoitaa) = Beardition. Nimenomaan hoitavuus on Beardition-tuotteiden ytimessä sillä kaikki tuotteet paitsi auttavat parran kasvatuksessa, myös hoitavat itse partaa ja ihoa. Jokainen Beardition-tuote on valmistettu luonnollisista ja hellävaraisista ainesosista, toisin kuin usein synteettisiin aineosiin nojaavat tavalliset parranajovoiteet.

Beardition-tuotteet koostetaan aloe vera- tai kookosöljypohjaan, jotta lopputulos olisi mahdollisimman kosteuttava ja ravitseva. Beardition ei ole pelkästään partatuote, vaan soveltuu käytettäväksi myös päälaen karvoituksen hoitoon. Yksinkertaiset tuotteet sopivat siis moneen tarkoitukseen ja tekevät kaiken lisäksi iholle hyvää.

Katso, mihin partasi pystyy ja vaihda vesipesu hoitaviin Beardition-tuotteisiin!

Suodata