Beauty Garden

Beauty Garden

Beauty Garden - Käsityönä tehtyä ranskalaista luonnonkosmetiikkaa

Beauty Garden -tuotteet valmistetaan käsityönä tuoreista luomuraaka-aineista, jotka on viljelty valmistajan omassa puutarhassa. Tuotteet valmistetaan kausittain heti sadonkorjuun jälkeen, mikäli satoa on saatu. Näin tuotteissa käytettävien kasvien ravinteet ovat parhaimmillaan ja tuotteisiin saadaan paras mahdollinen vaikuttavuus. Tuoreus on asetettu saatavuuden edelle, joten mikäli jokin Beauty Garden -tuote on pidempään poissa valikoimasta, tiedät, että hyvää kannattaa odottaa. Uusien tuotteiden kehittely sekä tuotebrändin kasvu seuraa täysin puutarhan antimia.

Beauty Garden -ihonhoitotuotteissa käytetyt kasviraaka-aineet viljellään ylellistä ammattilaiskosmetiikkaa valmistavan Sothys-merkin omistamassa Auriacin puutarhassa keskellä vehreintä Ranskaa. Kaukana saasteista sekä liikenteestä sijaitseva puutarha on AB-sertifioitu. Säilöntäaineina käytetään antioksidanttista E-vitamiinia sekä retiisiä, ja tuotteet pakataan turhia ulkopakkauksia välttäen.

Uuden sukupolven käsin tehty kosmetiikka yhdistää sinut ja luonnon ennennäkemättömän koukuttavalla tavalla. Jokaisen tuotteen ainesosaluettelo on lyhyt ja sisältää vain tarvittavat raaka-aineet ilman ylimääräisiä täyteaineita. Jokainen Beauty Garden -tuote sisältää vähintään 20% pitoisuuden tuotenimen mukaista ainesosaa, jonka ympärille tuote rakentuu. Beauty Gardenin tuoteideologiaan kuuluu ihonhoidon yksinkertaistaminen ja ihon hyvinvoinnin tukemiseen riittää 2-3 tuotteen päivittäinen käyttö.

100% luonnonmukaisilla Beauty Garden -tuotteilla on NaTrue-sertifikaatti. Merkin hurmaavissa pakkauksissa käytetty lehmuspuu saadaan PEFC-sertifioidusta metsästä. Beauty Garden -tuotteiden etikettien painovärinä käytetään kasvisvärejä ja suuri osa Beauty Garden -tuotteista on vegaanisia.

Beauty Garden - käsintehtyä satokausikosmetiikkaa oman puutarhan antimista!

Suodata