Berrisom

Korealainen Berrisom tekee ihonhoidosta juuri sellaista kuin sen kuuluisikin olla: hauskaa ja viihdyttävää. Merkin ensiluokkaista teknologiaa hyödyntävät kangasnaamiot auttavat pitämään huolen ihon kosteustasapainosta ja hyvivnvoinnista samalla kun ne tekevät ihonhoidosta viihdyttävän elämyksen.

Berrisom Water Bomb Jelly Mask -kangasnaamiot sisältävät Skin Moisturizing Dream Team -aktiiviaineyhdisteen, joka koostuu hyaluronihaposta, greippiuutteesta, trehaloosista ja tamarindin siemenistä. Lisäksi ne sisältävät patentoitua Artificial Moisturizing Factor -yhdistettä, joka auttaa ehkäisemään kosteuden haihtumista iholta ja auttamaan ihoa ylläpitämään kosteustasapainonsa jopa 120 tunnin ajan.

Berrisom Animal Mask Sheet Mask -kangasnaamioiden 100% puuvillasta valmistettuun kankaaseen on printattu eläinten naamoja, mikä tekee kangasnaamiosta täydellistä selfie-materiaalia.

Berrisom Soda Bubble Mask -kangasnaamio hyödyntää hapotettua vettä, joka auttaa kirkastamaan ihon ja puhdistamaan ihohuokoset. Kangasnaamioden sisältämä seerumi alkaa vaahdota kasvojen iholla, mikä auttaa hieromaan ihoa ja tukemaan sen puhdistavaa vaikutusta.

Berrisom Peking Opera Mask -kangasnaamioiden kankaaseen on painettu taiteelliset Peking-oopperan inspiroimat kasvot.

Berrisom Face Wrapping Mask -kangasnaamiot hyödyntävät kaksikerroksista kangasta, joka auttaa tehostamaan naamion sisältämän seerumin imeytymistä iholle. Kangasnaamion sisempi kerros on valmistettu selluloosakuidusta, joka sitoo seerumin naamion. Kankaan päälle on kiinnitetty erityinen seerumin haihtumista ehkäisevä kerros, jonka ansiosta iho pystyy hyödyntämään naamion seerumia tehokkaasti ilman, että naamio kuivuu.

Suodata