Betty Barclay

Betty Barclay -vaatemerkin historia alkaa jo vuonna 1938, jolloin yrityksen perustaja Max Berk ostaa tekstiilitehtaan Mannheimista Saksasta. 50-luvulla yhtiö tarttuu nimeen Betty Barclay, joka kulkeutuu Max Berkin omistukseen Yhdysvalloista. Merkin ensimmäinen mallisto saa alkunsa keväällä 1955. 70-luvulle tultaessa yhtiön liikevaihto on jo yli sata miljoonaa vuodessa ja yhtiön merkit Betty Barclay, Gil Bret ja Vera Mont tunnettuja kaikkialla Euroopassa.

Tänä päivänä Betty Barclayn suunnittelun ydin on modernin naisen vaatteissa. Brändi on tunnettu mukavista, muodikkaista ja taitavasti muotoilluista vaatteistaan. Kohtuuhintaiset Betty Barclay -vaatteet ovat saavuttaneet suosiota kaikissa asiakasryhmissä ja niiden muodikkuutta ja ajantasaisuutta ihaillaan kautta linjan. Hienostuneisuus, laatu ja naisellisuus kuuluvat Betty Barclay -brändin keskeisiin arvoihin.

Ensimmäiset Betty Barclay -hajuvedet yritys lanseerasi vuonna 1992. Yrityksen tuoksut edustavat samaa, hienostunutta linjaa kuin Betty Barclay -vaatebrändi. Hajuvesien tarkoituksena on olla helppokäyttöisiä, arkeen ja juhlaan sopivia asusteita. Hajuvesien lisäksi Betty Barclay valmistaa tuoksuihin sopivia vartalotuotteita, joilla asiakas voi täydentää hajuveden luomaa vaikutelmaa.

Tutustu ihanaan ja valloittavaan Betty Barclay -maailmaan ja poimi valikoimasta omat suosikkituoksusi!
Suodata