Beverly Hills Formula

Beverly Hills Formula on irlantilainen suuhygieniatuotteiden edelläkävijä, joka tarjoaa täydellisiä tuotteita niin hampaiden valkaisuun kuin suun päivittäiseen hoitoonkin. 90-luvun alussa perustettu yritys on toiminut alalla pitkään ja saavuttanut asiantuntija-aseman, mitä tulee valkaiseviin hammastahnoihin ja niiden kehitykseen.

Aiemmin valkaisevat tuotteet olivat pääosin kiillettä voimakkaasti vaurioittavia ja hampaita kuluttavia hammastahnoja, jolloin hampaat altistuivat käytön seurauksena plakille, värjäytymille ja bakteereille. Beverly Hills Formula on alusta asti pyrkinyt käyttämään tuotteissaan vähän tai ei ollenkaan kiillettä kuluttavia ainesosia. Intensiivinen tutkimustyö tuotti tulosta ja Beverly Hills Formula oli yksi markkinoiden ensimmäisistä valkaisevista hammastahnoista, joka on kiilteelle hellävarainen!

Tänä päivänä yritys keskittyy laadukkaisiin, hampaita valkaiseviin tuotteisiin, jotka sopivat päivittäiseen käyttöön. Beverly Hills Formula valmistaa erilaisia hammastahnoja, joiden ainesosat joko poistavat kellastumia, valkaisevat hammasta tai suojaavat hampaita plakilta ja värjäymiltä. Beverly Hills Formula takaa, että huomaat eron jo ensimmäisellä käyttökerralla!

Valitse tarpeidesi mukainen Beverly Hills Formula -hammastahna ja saavuta valkoisemmat, terveemmät hampaat hetkessä!

Suodata