Beyoncé

Maailmanluokan laulajatähti Beyoncé ei ole vain ilmiömäinen esiintyjä, vaan myös upean hajuvesisarjan innoittaja!

Beyoncé-tuoksut on jaettu kolmeen erilaiseen linjaan. Beyoncé Heat on eittämättä joukon tunnetuin tuoksuperhe, johon ilmestyy jatkoa vuosittain. Beyoncé Heat on alkuperältään lämmin ja makea hedelmäis-kukkainen tuoksu, joka on saanut inspiraationsa Beyoncén tulisesta luonteesta ja taidokkaasta esiintymisestä. Seksikäs, huumaava tuoksu on kuin Beyoncé itse!

Beyoncé Pulse on tuoksulinja, joka poikkeaa Heatin lämmöstä ja hedelmäisyydestä. Sitruksille ja hempeille kukille pohjautuva hajuvesi muistuttaa curacao-juomaa, jota vaniljainen vivahde pehmentää. Beyoncé Pulse on saanut seuraajikseen Pulse NYC:n ja Pulse Summer Editionin.

Uusin tuoksulanseeraus on Beyoncé Rise, joka edustaa aikuisempaa linjaa kuin muut Beyoncé-tuoksut. Kashmirpuun, persikan ja orkidean yhdistelmä on hienostunut ja intiimi, jopa luonnollinen. Valovoimainen Rise on vuonna 2015 saanut jatkoa Beyoncé Rise Sheer -hajuvedestä, joka symboloi naiseutta ja itsensä löytämistä. Pirteä sorbetti ja jasmiini yhdistyvät sitrushedelmiin unohtumattomalla tavalla. Myös Beyoncé Rise Sheer on sivistynyt ja kaunis tuoksu, joka sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön.

Löydä oma Beyoncé-suosikkisi ja inspiroidu laulajattaren upeasta tyylistä!

Suodata