BIOEFFECT

 

BIOEFFECT puhuu ihosi kieltä ja uudelleenkirjoittaa sen tarinan!

Ihomme kykenee kertomaan paljon. Se voi kertoa ikämme, kuinka paljon olemme hymyilleet ja nauraneet tai kuinka paljon olemme tupakoineet ja nauttineet auringosta.

BIOEFFECT on islantilainen tuotesarja, joka auttaa kirjoittamaan ihosi tarinan uudelleen. BIOEFFECT-tuotteet hyödyntävät soluaktivaattoreita, jotka ovat kuin ihon omalla kielellä kirjoitettuja sanoja. Ne ovat osa ihon luonnollista viestintäverkkoa toimien solujen välisinä viestinviejinä. Ne kertovat soluille, että niiden on kiihdytettävä uusitumistahtiaan ja palautettava iholle sen luonnollinen heleys.

BIOEFFECT-tuotteiden avainaineena on EGF (Epidermal Growth Factor, epidermaalinen kasvutekijä), joka on vuonna 1986 Nobel-palkinnon ansainnut löydös. Soluaktivaattorilla on monipuolisia anti-age-vaikutuksia ja se kohdistaa tehonsa ihon rakennetta tukeviin kollageeniin ja elastiiniin.

EGF toimii viestinvälittäjänä ihosolujen välillä ja se tunnetaan kyvystään stimuloida ihon omaa uudistumisprosessia. Ikääntymisen myötä ihon oma luonnollinen EGF-tuotanto vähenee, minkä vuoksi BIOEFFECT-tuotteet hyödyntävät ohran siemenistä patenttia odottavalla teknologialla valmistettua EGF:ia. BIOEFFECT on maailman ensimmäinen ihonhoitomerkki, joka sisältää kasviperäisiä soluaktivaattoreita.

BIOEFFECT-tuotteet ovat saaneet runsaasti palkintoja ympäri maailman ja suomalainen Gloria-lehti valitsi merkin EGF-seerumin vuoden 2012 kauneustuotteeksi.

Auta ihoasi kirjoittamaan sen tarina uudelleen!