Björk & Berries

BJÖRK & BERRIES on luonnollista kosmetiikkaa ylellisimmillään!

Ketkä taitaisivatkaan luonnollisen kauneuden paremmin kuin ruotsalaiset? Pohjoinen luonto, vuosisatoja vanhat perinteet kauneutta korostavien tuotteiden käytössä ja puhdas ilmasto ovat inspiroineet ihonhoidon ammattilaisia jo pitkään. Vihdoin metsän mystisyys, luonto ja terveellinen elämäntapa yhdistyvät yhdeksi - BJÖRK & BERRIES on vastaus puhtaan ja ekologisen ihonhoidon kaipuuseen.

BJÖRK & BERRIES valmistaa tuotteensa luonnollisista, raaoista ainesosista kuten koivun lehdistä ja kaarnasta. Aineosat kuljetetaan tarkan valmistusprosessin läpi ja lopputuloksena on täydellinen yhdistelmä luomua ja tieteellistä osaamista. Käsin poimitut, korkealaatuiset aineosat johtavat ihonhoitokoostumuksiin, joilla on todistettu vaikutus ihon kuntoon. Myös vastuullinen kehitys ja ympäristön huomioiminen on keskeinen osa BJÖRK & BERRIES -tuotemerkkiä.

Kaikki BJÖRK & BERRIES -tuotteet on jaettu kolmeen, selkeästi toisistaan erottuvaan tuotelinjaan:

DARK RAIN - Syksyn ensimmäinen sadepäivä. Dark Rain tuoksuu maalta, sadevedeltä, puulta ja meripihkalta. Dark Rain -tuotteissa käytetty taikapähkinäuute tasapainottaa, puhdistaa ja kiinteyttää ihoa.

NEVER SPRING - Kevät, joka on saapumaisillaan. Never Spring on raikas, kirpeänkylmä tuoksu, joka sisältää koivun, sitruunan ja seetripuun elementtejä. Never Spring -tuotteiden aktiivinen aineosa on pohjoisen luonnon ihme tyrnimarja, joka yhdessä kurkun ja aloe veran kanssa rauhoittaa ja kosteuttaa kuivaa ihoa.

WHITE FORREST - Ikimetsän kutsu. Sensuelli ja melodramaattinen White Forest -tuoksu tuo mieleen ainutlaatuisen, puhtaan metsäilman, jossa tuoksuvat koivu ja mänty. Luomulaatuinen koivu-uute tekee ihosta pehmeän, joustavan ja kiinteän.

Suodata