Bliss

Bliss on ylellisen ihonhoidon sanansaattaja numero yksi! Blissin tarkoituksena on tuoda kotiin kylpylätunnelmaa tehokkaiden, ainutlaatuisten tuotteiden ja upean tuoksumaailman kautta. Bliss saa sinut tuntemaan itsesi terveeksi, hyvinvoivaksi ja iloiseksi joka päivä!

Vallankumouksellinen ihonhoitobrändi sai alkunsa vuonna 1996 New York Cityyn avatusta ensimmäisestä Bliss-hoitolasta. Heti alusta alkaen Bliss saavutti suuren suosion julkkisten ja näyttelijöiden keskuudessa eikä pelkästään ihanan tunnelmansa takia: tehokkaat, vaikuttavat tuotteet ja hoidot toivat näkyviä tuloksia välittömästi. Pian Blissin ympärille kehittyi kokonainen sarja hoitoloita ja kotihoitotuotteita. Tänä päivänä Blissin hoitolana toimii koko maailma.

Mitä on Blissin takana? Tehokas teknikkotiimi kuudelta mantereelta, jotka kehittävät jatkuvasti toimivia ihonhoitotuotteita ja testaavat uusimmat innovaatiot. Jokaisen tuotteen ainesosat on valittu huolella kamppailemaan tiettyä ongelmaa vastaan. Miten olisi ihoa energisoiva ja hehkuva tuova Triple Oxygen Treatment? Entä selluliittia karkottava Fatgirlslim-vartalohoito? Ikääntyvä iho suorastaan janoaa ryppyjä madaltavaa The Youth As We Know It -kasvohoitoa!

Jokainen vartalovoiteen sipaisu kotona voi olla kuin hetki kylpylässä. Aromaterapeuttiset, ihanat tuoksut ja huippulaatuinen koostumus vievät ajatukset muualle ja suovat pienen zen-hetken keskellä kiirettä.

Kasvojenhoito | Käsien- ja jalkojenhoito | Vartalonhoito | Karvanpoisto

Fabulous | Treat Yourself | The Youth As We Know It | Fabulips

Suodata