Bonair

Bonair on eteläkorealainen kosmetiikkamerkki, jonka tyylikkäisiin pakkauksiin pakatut tuotteet hyödyntävät fermentoituja öljyjä. Korealaisessa kosmetiikassa runsaasti hyödynnetty fermentaatioprosessi pilkkoo aktiiviaineen molekyylin muotoon, jonka iho kykenee hyödyntämään paremmin. Prosessin sivutuotteena syntyy myös muita iholle hyödyllisiä ainesosia.

Ensiluokkaiset raaka-aineet, innovatiivisesti suunnitellut tuotteet ja edistyksellinen tuotekehittely synnyttävät ihonhoitotuotteita, joiden koostumukset kunnioittavat luontoa ja tukevat ihon luonnollista hyvinvointia. Bonair-tuotteissa hyödynnetään patentoitua bioteknologiaa, jonka avulla luotujen fermentoitujen öljyjen rakenne on mahdollisimman lähellä ihoa. Bonairin fermentoidut öljyt eroavat perinteisistä raskaista öljyistä niiden keveyden ansiosta. Tehokkaasti imeytyvät öljyt sisältävät runsaan määrän ihoa helliviä ravinteita ja niitä on miellyttävä käyttää.

Bonair-tuotteissa on pyritty maksimoimaan luonnollisten ainesosien käyttö ja minimoimaan synteettisten ainesosien tarpeellisuus. Bonair-tuotteet sisältävät mahdollisimman paljon luonnon omia tehoaineita ja mahdollisimman pienen määrän tutkitusti turvallisia keinotekoisia ainesosia, jotka tehostavat tuotteiden vaikutuksia ja lisäävät niiden käyttömukavuutta.