Cailyn Cosmetics

Huippuunsa kehitettyä kosmetiikkaa!

Cailyn Cosmetics on korkealaatuinen meikki- ja ihonhoitosarja, jonka sydämessä on tinkimätön tuotekehitys. Jokainen Cailyn Cosmetics -tuote on kehitetty niin pitkälle kuin mahdollista, jotta tuotteen käyttö olisi helppoa ja optimaalista. Cailyn Cosmetics ei halua, että asiakas joutuu tekemään työtä tuotteen eteen vaan päin vastoin: Cailyn-tuotteet ovat niin käteviä, että ne hoitavat hommansa melkein itsestään!

Cailyn Cosmetics on paitsi kuluttajien myös ammattilaisten mieleen. Cailyn Cosmetics -meikkejä on nähty niin Golden Globe -gaalassa, New Yorkin ja Los Angelesin muotiviikoilla kuin Grammy-gaalassakin. Suorituskykyiset, laadukkaat tuotteet sopivat siis myös vaativiin olosuhteisiin ja punaisen maton kaunottarille. Myös lukuisat kauneus- ja aikakauslehdet ovat nimenneet Cailyn Cosmeticsin parhaiden kauneustuotteiden joukkoon.

Cailyn Cosmeticsin kehutuimmat tuotteet löytyvät meikkipohjista. Cailyn BB Fluid Touch Compact -meikkivoide ja BB Aqua Glide -pohjustaja ovat täydellisiä tuotteita kiireiseen aamuun. Pohjustaja kosteuttaa ja heleyttää ihoa tuoden sille kauniin sävyn. BB-voide puolestaan tulee uudelleen täytettävässä, peilillisessä rasiassa ja korvaa käytössä sekä meikkivoiteen että peiteaineen. Lisäksi Cailyn Cosmetics -valikoimasta löytyy useita meikkivoiteita aina HD-tason peittävästä pohjasta unelmankevyeen Illumineral Foundation -mineraalipuuteriin. Sävyt ovat kaikissa meikkivoiteissa nimetty samoin, joten oman ihonvärin löytäminen eri tuotteista on vaivatonta.

Cailyn Cosmetics on sitoutunut eläinkokeettomuuteen ja sillä on Leaping Bunny -sertifikaatti (http://www.leapingbunny.org).

Cailyn Cosmetics - meikkaamisen tulee olla helppoa!

Suodata