Carl&Son

Ruotsalainen Carl&Son Skincare valmistaa erityisesti miesten ihon tarpeisiin vastaavia ihonhoitotuotteita, jotka puhdistavat, hoitavat ja suojaavat ihoa. Tuotemerkin taustalla on ajatus luoda tuotteita, jotka yhdistävät luonnon parhaat ainesosat tieteelliseen osaamiseen ja pakata ne silmää miellyttäviin, tyylikkäisiin pakkauksiin.

Ihonhoitotuotteiden tuotekehittelyssä on huomioitu Pohjoismaiden haastava ilmasto ja nykyaikaisen miehen hektinen elämäntyyli. Ruotsissa kehitettyjen ja valmistettujen tuotteiden huolella valitut luonnolliset ainesosat auttavat vahvistamaan ihon luonnollista suojaa sekä jättävät iholle miellyttävän ja kosteutetun tunteen. Carl&Son pyrkii tarjoamaan parhaan mahdollisen vaikutuksen tarjoavia tehokkaita tuotteita, joiden valmistukseen on käytetty vain tutkitusti turvallisia ja tehokkaita ainesosia. Tuotteiden pohjana ovat luonnolliset, ihoa kosteuttavat ainesosat, öljyt ja kasviuutteet. Tuotteissa on käytetty kevyitä ja raikkaan miehekkäitä tuoksuja.

Carl&Son-tuotteet näyttävät hyviltä, tuntuvat hyviltä ja tekevät hyvää. Carl&Son-tuotteet eivät sisällä sulfaatteja tai mikromuoveja ja ne ovat cruelty free -kosmetiikkaa.