Cellex-C

Cellex-C on edelläkävijä, mitä tulee vitamiineihin!

Cellex-C oli ensimmäinen kosmetiikkayritys, joka lisäsi tuotteisiinsa askorbiinihappoa eli C-vitamiinia. Jo vuonna 1991 tehty innovaatio iholle lisättävistä vitamiineista on vuosien saatossa osoittautunut uskomattoman tehokkaaksi tavaksi torjua ikääntymisen merkkejä ja korjata jo alkaneita ihovaurioita. Cellex-C:n patentoitu vitamiiniyhdiste on edelleen markkinoiden paras C-vitamiinituote, jonka vaikutuksia on mahdotonta kopioida.

Cellex-C-tuotteissa on ainutlaatuista menetelmä, joka auttaa C-vitamiinia imeytymään ihoon. Apuaineet kuljettavat vitamiinin ihon syvempiin kerroksiin, jolloin Cellex-C-tuotteiden näkyvät vaikutukset ovat selkeitä. Pitkäaikainen Cellex-C-tuotteiden käyttö tehostaa vitamiinien vaikutusta ja näin ihosta tulee kerta kerralta pehmeämpi, kosteutetumpi ja nuorekkaamman näköinen.

Cellex-C-ihonhoitosarja on täydellinen minkä ikäiselle iholle tahansa, mutta näkyvimmät vaikutukset sillä on ikääntyvään, hehkunsa kadottaneeseen ihoon. Cellex-C parantaa ihon sävyä, kiinteyttää ja silottaa ihoa saaden kasvot tuntumaan ihanan pehmeiltä.

Valitse aidosti tehokas, vitamiinipitoinen ihonhoitosarja ja luota Cellex-C-tuotteisiin!

Suodata