Ciaté

Ciaté on kosmetiikkamerkki, joka tunnetaan ennen kaikkea lumoavista kynsilakoistaan. Upeat, peittävät värit, hohtavat glitterlakat ja kauniit manikyyrit ovat Ciatén tunnusmerkki. Brändin avainsanat ovat värikkyys, kekseliäisyys, tavoitteellisuus, trendikkyys ja epätavallisuus. Ciaté tekee kaiken omalla tavallaan!

Ciatén visio on alusta asti ollut kynsi- ja kauneusalan totuttujen perinteiden ravistelu. Ciatén näkemys ei ole vaikuttanut pelkästään kauneusalaan, vaan se on tuonut myös muotialalle uudenlaista, ennakkoluulotonta näkökulmaa.

Ciaté on ollut ensimmäisenä tuomassa markkinoille kohuttua kaviaarimanikyyriä ja jatkanut sen jälkeen erikoisen kynsitaiteen saralla lanseeraamalla samettikynsilakan. Ciatén perustaja Charlotte Knight vastaanotti vuonna 2013 palkinnon yhtenä alan kekseliäimmistä ja pelottomimmista johtohahmoista. Nykyään Ciaté valmistaa myös muuta värikosmetiikkaa, kuten meikkejä.

Ciatén perusvalikoima sisältää jopa 120 kynsilakkaa, joiden koostumus vaihtelee yksivärisestä hohtaviin glitterpommeihin. Jokaisessa Ciaté-pullossa on brändille ominainen, stilettikorkoa muistuttava korkki ja söpö kangasrusetti. Brändin visuaalinen ilme ja laatu onkin vailla vertaansa. Laajasta valikoimasta löydät varmasti suosikkilakan! Tai kaksi, tai neljä...


Meikit

Kynsilakat

Kynsienhoito