Beauté Pacifique

Huippulaadukasta, tanskalaista ihonhoitoa juuri sinulle!

Beauté Pacifique on tehokas ihonhoitosarja, joka auttaa vähentämään iän mukanaan tuomia ihovaurioita ja auringon aiheuttamia jälkiä. Beauté Pacifique ei vaikuta vain ihon pinnalla, vaan aktiiviset ainesosat korjaavat ihoa syvältä. Beauté Pacifique -tuotteet sisältävät muun muassa A-vitamiinia, joka korjaa tehokkaasti ikääntymisen merkkejä, aurinkovaurioita ja arpia.

Beauté Pacifique perustaa tuotelupauksensa aina tieteellisiin todisteisiin ja siksi jokainen tuote testataan huolellisesti laboratoriossa. Esimerkiksi supersuosittu Beauté Pacifique Crème Métamorphique -voide on testeissä todettu ihoa vahvistavaksi ja sen elastisuutta parantavaksi tuotteeksi. Koe suoritettiin erityisellä laitteella, jolla ihon rakennetta on mahdollista mitata tarkemmin kuin silmin nähtynä. Beauté Pacifique siis todella toimii!

Beauté Pacifiquen missio on auttaa jokaista saamaan itselleen parempi iho. Tämän vuoksi Beauté Pacifique kehittää jatkuvasti tuotteitaan ja tuo markkinoille uusia, innovatiivisia koostumuksia. Kun iho tuntuu hyvältä ja näyttää terveeltä, itsetunto nousee välittömästi ja olo tuntuu paremmalta. Beauté Pacifique haluaa, että jokaisella on mahdollisuus kokea tämä.

Parempi iho ei ole mahdottomuus!

Suodata