Clarins

Clarinsin tarina alkaa Pariisista keväällä 1954, jolloin Jacques Courtin-Clarins perusti nimeään kantavan kauneusalan instituutin kaupunkiin. Courtin-Clarins uskoi, että ihmisen fyysinen ja henkinen hyvinvointi näkyivät myös ulospäin ja siksi Clarinsin oppi-ihanteeksi tuli ennen kaikkea ihon hyvinvoinnin tukeminen. Hyvinvointiin kuului (ja kuuluu yhä!) Clarinsin mukaan asiakkaiden kuunteleminen, vaativien tarpeiden täyttäminen ja luonnollisten ainesosien suosiminen. Edelleen kaikki Clarins-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Ranskassa alkaen korkeatasoisesta laboratoriotutkimuksesta.

Clarins-laboratorion menestyksekkäisiin keksintöihin kuuluu muun muassa Clarins Anti-Pollution Complex -yhdiste, joka suojaa ihoa ympäristön rasitteilta. Tutkimustyö mahdollistaa tuotteiden kehittelyn ja loputtoman muuntelun, kuitenkin aina asiakkaan hyväksi turvallisen kosmetiikan ja tehokkaiden aktiiviaineiden avulla.

Clarins-tuotesuosikit ovat kosmetiikan kulttituotteita, jotka ovat löytäneet tiensä niin meikkitaiteilijoiden, kosmetologien kuin tavallisten käyttäjienkin meikkipusseihin. Tällaisia ikisuosikkeja ovat muun muassa vallankumouksellinen, kahta seerumia toisiinsa yhdistävä Double Serum, pikakaunistaja Beauty Flash Balm, kosteuttava Natural Light Lip Perfector -huulikiilto, huokosia häivyttävä Instant Smooth Perfecting Touch -pohjustaja sekä tehokas anti-age-linja Extra Firming.

Making life more beautiful.

Suodata