Clarisonic

Ihonhoidon uudistaja!

Clarisonic perustettiin vuonna 2001 ja yrityksessä aloitettiin uuden, vallankumouksellisen ihonhoitorutiinin kehittäminen. Yli 20 patentin jälkeen tutkimuksen lopputulos esiteltiin maailmalle Clarisonic-ihonhoitolaitteen muodossa. Uuteen värähtelyteknologiaan perustuva puhdistuslaite oli välitön hitti ja kauneusalan mullistava keksintö. Tieteelliset tutkimustulokset Clarisonicin tehosta vakuuttivat ja tänään Clarisonic on myynnissä yli 20 maassa.

Clarisonicin harjaspää värähtelee 300 kertaa sekunnisssa poistaen iholta tehokkaasti mutta hellävaraisesti meikin ja epäpuhtaudet. Ainutlaatuinen värähtelyteknologia puhdistaa ihohuokoset syvältä ja häivyttää näkyvistä laajentuneita ihohuokosia. Ihosta tulee kirkkaampi, tasaisempi ja ihonhoitotuotteet imeytyvät kasvojen iholle paremmin. Harjaspäätä vaihtamalla voit muokata puhdistuskokemusta juuri sinulle sopivaksi.

Poikkeuksellisen puhdas iho - poikkeuksellisen hyvä tunne!

Mikä Clarisonic-laite sopii juuri minulle?

Clarisonic Mia 2 - Mia-malli sopii kaikille! Ladattava puhdistuslaite tekee ihosta 6 kertaa puhtaamman kuin tavallinen, käsin tapahtuva puhdistus. Laitteessa on 2 värähtelynopeutta, joista hellävaraisempi sopii jopa erittäin herkälle iholle. Vedenkestävää tuotetta voit käyttää myös suihkun aikana.

Clarisonic Mia FIT - Näppärän kokoinen, ladattava ja vedenkestävä Mia FIT kulkee helposti mukana matkoilla! Mia FIT on oiva valinta, jos reissaat paljon tai haluat vähemmän tilaa vievän puhdistuslaitteen. 2 värähtelynopeutta ja jopa 6 kertaa parempi puhdistusteho kuin käsin pesten.

Clarisonic Aria - Aria on laite paikallaan, jos kaipaat tehokasta syväpuhdistusta ja haluat pidentää tavanomaista minuutin mittaista värähtelyaikaa jopa kahteen minuuttiin. 3 värähtelynopeutta takaa sopivan puhdistustehon kaikille ihotyypeille ja voimakkain teho on omiaan etenkin paljon meikkiä käyttäville.

Clarisonic Smart Profile - Clarisonicin tehokkain puhdistuslaite, joka sopii myös vartalon iholle. Kun haluat kaiken kerralla, valitse Smart Profile: harjaspäätä vaihtamalla voit puhdistaa sekä kasvot että vartalon ihon ja lopputulos on jopa 11 kertaa puhtaampi, kuin tavanomaisella puhdistustyylillä. Laitteessa on älykäs Smart Chip -teknologia, joka säätää värähtelyn harjaspään mukaan juuri sopivaksi. Smart Profile -laitteella voit myös saavuttaa intensiivisen syväpuhdistuksen pidentämällä värähtelyaikaa.

Suodata