CND Vinylux

CND Vinylux on ainutlaatuinen kynsilakka, joka kestää kynsillä seitsemän päivää... Täysin ilman aluslakkaa!

CND Vinyluxin nerokas teknologia yhdistää luonnonvalon voiman ja päällyslakan pinnoitteen. Kun muut kynsilakat kuluvat ajan mittaan pois, CND Vinylux -kynsilakka vain vahvistuu. Ei halkeilua, lohkeilua tai kiillotonta pintaa! Kestävyydestään huolimatta CND Vinylux -lakka on helppo poistaa kynsilakanpoistoaineella.

CND Vinylux toimii parhaiten, kun lakkaat kaksi ohutta kerrosta CND Vinylux -värilakalla ja viimeistelet manikyyrin CND Vinylux Top Coat -päällyslakalla. Päällyslakan innovatiivinen rakenne reagoi luonnonvalon kanssa, jolloin lakan pinta kovettuu kestäväksi ja halkeilemattomaksi. CND Vinylux kestää kynsilä jopa viikon ajan virheettömänä, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia manikyyristäsi lainkaan!

Jo vuonna 1979 Kaliforniassa perustettu CND eli Creative Nail Desing ei keskity vain värilakkoihin, vaan tarjoaa myös loistavia kotikäyttöisiä kynsienhoitotuotteita. Kokeile esimerkiksi helppokäyttöistä ScrubFresh-kuorintavettä, joka valmistelee kynnen pinnan lakkausta varten. Jos kyntesi ovat luonnostaan kuivat ja heikot, vahvista niitä ilmiömäisellä SolarOil-kynsiöljyllä: öljy sisältää manteli- ja jojobaöljyä ja E-vitamiinia, jotka yhdessä tekevät kynnestä joustavan ja vahvemman. Lisäksi CND Vinylux SolarOil -öljy vähentää kynsinauhojen halkeilua ja kosteuttaa sormien ihoa.

Hanki salonkilaatuinen manikyyri kotioloissa ja ihastu CND-tuotteisiin!

Suodata