Cremorlab

Korealainen Cremorlab valjastaa mineraalipitoisen lähdeveden ihon hyvinvoinnin hyväksi. Cremorlabin patentoima T.E.N.-lähdevesi on tunnettu ihoa kosteuttavista ja rauhoittavista ominaisuuksistaan. Vesi saadaan 1100 metrin syvyydestä läheltä eteläkorealaisen Gangwon-provinssin Geumjinia. Lähdeveden hoitavuuden salaisuus on sen mineraalipitoisessa koostumuksessa, jonka on tutkittu tuovan avun useisiin erilaisiin iho-ongelmiin sekä tukevan ja edistävän ihon luonnollista hyvinvointia.

Minimalistisen tyylikkäisiin ja harmonisen sävyisiin tuotepakkauksiin pakatut Cremorlab-tuotteet on pakattu täyteen iholle tehokasta, mutta samalla hellävaraista hoitoa tuovia ainesosia, jotka auttavat lisäämään ihon heleyttä ja elinvoimaisuutta. Samalla ne täyttävät ihon kosteusvarastot ja saavat ihon näyttämään täyteläisen ravitulta. Tuotteet yhdistävät lähdeveden vaikutukset luonnon parantaviin energioihin ja ihon luonnolliseen ravitsemiseen muodostaen tuotteita, jotka tukevat ihon hyvinvointia.

Cremorlab-nimi muodostuu voidetta tarkoittavan cremor-sanan ja laboratorioissa tehtäviin tutkimuksiin viittaaman lab-sanojen yhdistelmästä. Cremorlabista on lyhyessä ajassa tullut yksi korealaisen kosmetiikan huomioiduimmista merkeistä ja sen tuotteet ovat saaneet suoranaisen kulttimaineen. Merkin suosituimpia tuotteita on Cremorlab Mineral Treatment Essence -hoitoneste, jonka ohut koostumus tekee ihosta täyteläisen kosteutetun, kirkkaan ja heleän samalla kun se valmistelee ihon muille hoitotuotteille.