Cutrin Professional

Pohjoismaista huippuosaamista!

Cutrinille kaikki on mahdollista, olosuhteista riippumatta. Pohjoinen ilmanala on täynnä räntää, tuiskua, tuulta ja pakkasta, joten suomalaisten hiukset ovat jatkuvasti kovilla. Juuri ilmaston vaihtelusta johtuen suomalainen Cutrin on erikoisasiantuntija mitä tulee hiusten hoitoon pohjoisessa. Korkea laatu, inspiraatio luonnosta ja uusin teknologia ovat asiantuntijuuden lisäksi Cutrinin johtotähtiä tuotekehityksessä.

Cutrinin tuotteet on kehitetty vastaamaan vaativimmankin kampaajan tarpeita. Tämä tekee Cutrin-tuotteista ihanteellisia myös kotikäyttöön. Ensiluokkaiset tuotteet toimivat mallikkaasti niin hiusmuotoilijan kuin taviksenkin hyppysissä. Kaikki Cutrin-tuotteet on suunniteltu, kehitetty, testattu ja valmistettu Suomessa.

Cutrin BIO+ -tuotteet vastaavat hiusten ja hiuspohjan hyvinvointiin. Oli ongelmasi sitten hilseilevä päänahka, kuivuus, punoitus, hiustenlähtö tai muuten oireileva iho, Cutrin BIO+ -linjasta löydät täydellisen tuotteen hiuspohjan hyvinvointiin.

Cutrin Reflection Color Care on pohjoismaiselle, värjätylle hiukselle kehitetty hoitolinja, joka pidentää hiusvärin kestoa ja takaa eloisan värin myös kampaamokäyntien välillä. Kaikki mitä tarvitset hiusvärin hoitoon!

Cutrin ISM - laadukasta hoitoa pohjoismaiselle hiuslaadulle! Lasimaiselle, hennolle hiukselle suunniteltu hiustuotelinja tekee hiuksista poikkeuksellisen hyvän tuntuiset.

Cutrin CHOOZ on muotoilutuotesarja, joka hakee vertaistaan mitä tulee pohjoisen sääolosuhteisiin. Erityisesti tuiskuun, viimaan ja kosteaan ilmastoon kehitetty, laaja tuotevalikoima on hiuksille hellävarainen ja tehokas.

Cutrin SENSITIVE on ensimmäinen salonkilaatuinen hiustenhoito- ja muotoilusarja, jolle on myönnetty Suomen Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Hajusteeton tuotesarja sopii herkälle iholle eikä ärsytä hengitysteitä.

Cutrin for Men -tuotteet ovat kehitetty erityisesti miesten käyttöön. Hoito- ja muotoilutuotteet ovat nopeita sekä helppoja käyttää ja ne tuovat energisen raikkaan tunteen koko päiväksi!

Suodata