DAFNI

Joskus kaikki alkaa epäonnistuneesta kampaajakäynnistä.

24-vuotias insinööri Sharon Rabi työskenteli isänsä kanssa perheyrityksessä, jonka tavoitteena oli kehittää uusi suoristustuote. Sharonin tukka oli leikattu kampaajalla liian lyhyeksi (todella epäimarteleva lopputulos paksuille, vaikeasti muotoiltaville hiuksille!) ja hän halusi epätoivoisesti saada hiuksensa kauniiksi nopeasti. Yhdessä isänsä kanssa he kehittelivät ylijäämäosista "Frankensteinin harjan", joka puhalsi lämpöä harjastensa läpi. Harja toimi kuin toimikin ja suoristi Sharonin aaltoilevan, huonosti leikatun tukan helposti.

Frankensteinin harja antoi sysäyksen kehittelyprosessille, joka johti DAFNIn keksimiseen. DAFNI on ainutlaatinen, keraaminen hiusharja, joka suoristaa hiukset selvittäen ne samalla. DAFNIn kanssa ei tarvitse opetella suoristusrautatekniikoita, jakaa hiuksia osioihin tai väännellä laitetta eri kulmiin: DAFNI toimii täysin samoin liikkein kuin tavallinen hiusharja!

DAFNI yhdistää kaksi hiustuotetta säästäen sekä aikaa että hiuksia. DAFNIn pitkät, keraamiset harjakset ulottuvat paksujenkin hiusten läpi ja suoristavat koko kuontalon minuuteissa. Keraaminen materiaali lisää hiuksen kiiltoa ja kammattavuutta. Suoristusraudalle ominaiset "vekit" hiusten tyvessä ovat muisto vain - nyt upeat hiukset saa pelkästään harjaamalla ne!