Daydream

Mikään ei ole niin tärkeää, kuin riittävä ja laadukas uni!

Nukkuminen on ihmiselle elintärkeää. Uni palauttaa kehon ja aivot päivän rasituksista, auttaa lepäämään ja toipumaan. Siksi on tärkeää, että unta saa riittävän määrän ja että se on laadultaan hyvää: katkonainen, stressaantunut yö ei paranna kenenkään terveyttä. Yksi syy unettomuuteen ja yölliseen heräilyyn voi olla liian valoisa nukkumapaikka, jolloin keho siirtyy valon vuoksi ylivirittyneeseen tilaan ja pieninkin häiriö keskeyttää unen.

Daydream valmistaa mukavia ja kauniita unimaskeja, joiden pehmeä materiaali ja taitava leikkaus sulkee pois ylimääräisen valon. Ihmisen kehossa muodostuva melatoniini-unihormoni vaatii toimiakseen tarpeeksi pimeän nukkumapaikan, jolloin liika valoisuus voi johtaa unen häiriöihin joko nukahtamisvaiheessa tai aamulla auringon noustessa. Pimennysverhot ja pienet ikkunat ovat usein epäesteettinen ja kallis ratkaisu - siksi kannattaa panostaa laadukkaaseen unimaskiin!

Unimaskin edut eivät ulotu vain oman vällyn alle, vaan unimaski auttaa saamaan unen päästä kiinni myös erikoistilanteissa: lentokoneessa, junassa tai hotellissa. Unimaski helpottaa rentoutumista ja saattaa lieventää esimerkiksi migreenikohtauksia tai valoherkkyyttä silmissä. Daydream-maskin alle voi lisäksi sujauttaa viilentävän silmänaamion, joka vähentää silmien turvotusta tai vilvoittaa kesäkuumalla.

Daydream-unimaskit valmistetaan unelmanpehmeästä puuvillasta (kuviopuoli polyesteriä), joka ei hiosta tai hankaa. Unimaskin rakenne on suunniteltu tarkoin ja se pysyy silmillä erinomaisen hyvin tuntumatta ahdistavalta. Kohottavien tyynyjen ansiosta ripset eivät taitu ja kaikki valo pysyy poissa. Unimaskin voi pestä 30 asteessa pesukoneessa.

Hyvää yötä ja kauniita unia - muistithan Daydream-unimaskin?

Suodata