Declaré

Kauneutta ja hoivaa herkälle iholle!

Declaré oli syntyessään ainut nimenomaan herkälle iholle suunnattu ihonhoitosarja. Nykyään herkän ihon tuotevalikoima on valtava, mutta Declaré on edelleen oireilevan ihon asiantuntija numero yksi. Jokainen Declaré-tuote valmistetaan edelleen yrityksen omassa valvonnassa Sveitsissä samoin vaatimuksin kuin lääkeaineet. Declaré on puhdas ja turvallinen vaihtoehto kaikille ihotyypeille ja suorastaan pelastus herkistyneelle hipiälle!

Declarén tuotteet antavat herkälle iholle juuri sitä mitä se tarvitsee: rauhoitusta, kosteutta, suojaa ja hoitoa. Iho voi oireilla herkkyyden vuoksi vuoden ympäri tai satunnaisesti olosuhteiden vaikutuksesta. Herkkyys ei sulje pois ihotyyppiä, vaan herkkä iho voi olla rasvainen, normaali, kuiva tai niiden sekoitus. Yhteistä on oireilu, joka voi ilmetä ihon punoituksena, hilseilynä, epäpuhtauksina tai ihottumana.

Declarén valikoimasta löydät tuotteet kaikille ihotyypeille. Jokainen tuote auttaa ihoa suojautumaan ympäristön stressitekijöiltä ja rauhoittamaan punoitusta tai muuta oireilua. Herkkä iho on tarkka ainesosista, minkä vuoksi Declaré panostaa vain parhaisiin raaka-aineisiin ja uusimpaan teknologiaan. Koe tehokas ihonhoito ja upea, pehmä ja kaunis iho!

Suodata