Delicate Touch

Delicate Touchilta saat avun, kun on kiire. Helppo- ja nopeakäyttöiset tuotteet tuovat helpotusta kiireeseen ja hoitavat ihon, kynnet tai jalat kuntoon hetkessä. Tässä muutama yksinkertainen ratkaisu arkiseen ongelmaan:

Apua! Varasin äkkilähdön kahden viikon päähän ja jalkapohjat ovat talven jäljiltä kuivat ja koppuraiset. Varaanko ajan kosmetologille?

Älä huoli! Säästä rahat lomaostoksiin ja laita jalkoihin Delicate Touch Exfoliating Foot Sock -kuorintasukat, jotka irrottavat jaloista kovettumat ja kuolleet ihosolut hellävaraisesti kahden viikon aikana. Sen jälkeen kelpaa tepastella pehmeällä hiekkarannalla!

Apua! Juhlat tulossa ja olen kalmankalpea. Mikä avuksi?

Ei muuta kuin Delicate Touch Self Tanning Glove -itserusketushanska käteen ja kylppäriin! Itseruskettava kinnas riittää koko kropan käsittelyyn ja sen avulla saavutat luonnollisen ruskean värin ilman haitallisia UV-säteitä.

Apua! Lakkasin kynnet ja treffeille on jo kiire. Mitä tehdä?

Ensiksi kannattaa rauhoittua ja lopettaa ympäriinsä sohiminen, sillä apu on lähellä: Delicate Touch Express Nail Spray -suihke kuivattaa kynsilakan sekunneissa.

Apua! Sain kutsun merkittävään tilaisuuteen, mutta kynsillä on vielä viikonlopun goottiklubin jäljiltä musta, halkeillut lakka. Mitä nyt?

Tartu Delicate Touch Quick Off Nail Polish Remover -kynsilakanpoistajaan. Asetoniton koostumus puhdistaa minkä tahansa kynsilakan ja kynnet ovat puhtaat hetkessä.

Suodata