Dermalogica

Dermalogican ammattitasoiset ja innovatiiviset ihonhoitotuotteet on kehitetty vastaamaan jokaisen ihon omaa tarvetta. Merkiltä löytyy tuotteita niin teini-ikäiselle, kuivalle ja hilseilevälle iholle kuin kypsälle ja herkälle iholle. Dermalogican tuotteita on helppo käyttää ja niiden käyttö ei vaadi pitkiä rutiineja. Kokeile esimerkiksi  Special Cleansing Gel, Daily Microfoliant ja Intensive Moisture Balance.

 

Saavuta paras mahdollinen ihoterveys Dermalogica! Professionelin avulla. Innovatiiviset ihonhoitotuotteet on suunniteltu vastaamaan kaikkien ihojen omaa spesiaalia tarvetta.  

 

Mikäli tarvitset vinkkejä tai ohjeistusta auttaa ammattitaitoinen henkilökuntamme sinua numerossa (02) 4809 1109 (kl 10-13 välillä). 

 

Kaikki Dermalogican tuotteet ovat tarkoin valmistettuja keskittyen maksimaalisen tuloksen saavuttamiseksi. Merkin mielestä sisältö ratkaisee, eikä pakkauksen kauneus ja ylellinen ulkonäkö. Tuotteet auttavat ihoa selviytymään tämänpäivän stressaavasta elämäntyylistä, josta iho kärsii.  Tuotteet ovat vapaita mineraaliöljyistä, lanoliinista, ärsyttävistä väri- tai parfyymiaineista kuten myös kuivattavista alkoholeista.

Dermalogicalta löydät useita eri sarjoja, jotka sopivat eri ihotyypeille.  Esimerkiksi AGE smart kypsälle ja iäkkäämmälle iholle tai  UltraCalming herkimmälle iholle. Eri sarjojen tuotteita voi myös yhdistää ja näin saada aikaan täydellinen ihonhoitotuote juuri sinun ihollesi.  

Dermalogica perustettiin vuonna 1986 Los Angelesissa Jane ja Raymond Wurwandin toimesta. Kun he aikoinaan esittelivät tuotteet maailmalle, ihmisten fokus oli kauniissa kosmetiikkapaketeissa tehokkaiden ainesosien ja pitkäkestoisten tulosten sijaan. Dermalogican fokus ihonhoitoon sekä ihon terveyteen ulkoa ja sisältä yhdessä innovatiivisten tuotteiden kanssa on tehnyt Dermalogican tuotteista suosittuja kauneusmarkkinoilla. Tuotemerkki ovat myös jatkuvasti etunenässä ihonhoidon tutkimuksessa ja kehityksessä. 

 
 
 
Suodata