DermOrganic

Ainesosat, joita emme käytä, ovat yhtä merkittäviä kuin ne joita käytämme.

DermOrganic on jättänyt tuotteistaan pois kaikki iholle turhat, synteettiset ainesosat ja keskittynyt ainaostaan täysin luonnollisiin ainesosiin. Kasviperäiset ainesosat tarjoavat iholle ja hiuksille kosteutta ja elinvoimaa optimaalisella tavalla. DermOrganic-puhdistustuotteet sisältävät iholle hellävaraisia EFA-lipidejä ja aminohappoja, hoitoaineet saavat tehonsa kasviproteiineista ja hiustenmuotoilutuotteet ovat luonnollisesti kosteuttavia. Jokainen käyttökerta vahvistaa ihon ja hiuksien vastustuskykyä ja saa ne tuntumaan terveiltä ja pehmeiltä.

DermOrganic-tuotteiden tähtiainesosa on ravitseva ja kosteuttava arganöljy. Arvokas öljy saadaan kylmäpuristamalla argansiemenet, jolloin öljy säilyttää ihoa ja hiuksia pehmittävät ominaisuutensa. DermOrganic-tuotteissa käytetty arganöljy on korkealaatuinen, käsin puristettu luonnontuote. Lisäksi DermOrganic käyttää tuotteissaan muita luomulaatuisia raaka-aineita, jotka tekevät yhdessä arganöljyn kanssa ihmeitä ihon- ja hiustenhoidolle.

Koska DermOrganic haluaa olla kaikkien saatavilla, kuuluu valikoimaan myös tehokas, hajusteeton tuotelinja DermOrganic Fragrance-Free Skin Care. Hajusteettomat DermOrganic-tuotteet sisältävät kosteuttavia kasviperäisiä ainesosia ja ihoa rauhoittavia vitamiineja.

Koe arganöljyn tehokas vaikutus ja löydä DermOrganic!

Suodata