Dirty Works

Brittiläinen Dirty Works on raikas ja hauska tuotemerkki, joka pirteä, vintage-henkinen imago pitää allaan ihastuttavaa ihonhoitoa, taianomaisen tuoksuisia kylpytuotteita sekä valikoiman söpöjä välineitä kauneudenhoitoon. Dirty Worksin tunnusomainen tuoksu löytyy lähes jokaisesta tuotteesta - siihen koukuttuu hetkessä!

Miten olisi vapaapäivän vartalo- ja kasvohoito Dirty Worksin tapaan?

Aloita oma hemmotteluhetkesi tarttumalla virkistävään Glow Girl Buttery Salt Scrub -kuorintaan. Toista sama kasvoille ja sano ihohuokosille ja epäpuhtauksille hyvästit Pore-Fect Face Scrubin voimin. Ihanat, raikkaat tuoksut rauhoittavat aistit ja kuorintojen ansiosta ihon mikroverenkierto tehostuu. Viimeistele sääret lempparivoiteellasi Body Butter Trio -kolmikosta ja laita rasvauksen ajaksi kasvoille Rose & Glow Moisture Mask -naamio. Lopuksi on aika taputella kasvoille ihmevoide eli Multi-Taker 8-in-1 Miracle Creamia ja asetella purkit söpöön Dirty Works Beauty Bag -pussukkaan. Tartu hyvään kirjaan, keitä kupponen teetä ja nauti olostasi!

Hyvä ystävä toki hemmottelee myös kavereitaan Dirty Worksin ihanilla ja edullisilla lahjapakkauksilla. Perusteellisesta puhdistuksesta tykkäävä ihastuu Get Set Go Mini Luxuries -settiin, joka sisältää kylpyvaahdon, suihkugeelin ja vartalovoiteen samassa valloittavassa tuoksussa. Englantilaisen tyylin ystävä taas ei voi olla rakastumatta Get Set Glow -lahjapakkaukseen, jonka kantta koristaa tyylitelty Union Jack -kuosi.

Suodata