Doll Face

Doll Face on yhdysvaltalainen ihonhoitomerkki, joka on saanut inspiraationsa retro-henkisestä Hollywoodin glamourista. Runsaasti luonnollisia aktiiviaineita sisältävä merkki on täynnä tyyliä, ylväyttä ja hienostenoisuutta. Doll Face on omistautunut tekemään ihonhoidosta ihanan ja voimaannuttavan kokemuksen, joka henkii kauneutta ja ylellisyyttä lääkemäisten koostumusten ja ongelmien hoidon sijaan. Ihonhoidon ammattilaiset ovat luoneet ainutlaatuisia tuotekoostumuksia uusimman tiedon ja taidon pohjalta ja ainesosien nerokkaat yhdistelmät ja korkeat aktiiviainepitoisuudet tuovat iholle parhaan mahdollisen hyödyn.

Jokainen Doll Face -tuote on suunniteltu yhdistämällä tiede ja luonto parhaalla mahdollisella tavalla. Tuotteet sisältävät runsaasti tehokkaita aktiiviaineita, jotka puhdistavat, kosteuttavat, suojaavat ja heleyttävät ihoa tehokkaasti. Doll Face -tuotteet eivät sisällä parabeeneja, ftalaatteja, propyleeniglykolia, mineraaliöljyä, PABA:a, parafiinia, triklosaania, eläinperäisiä ainesosia tai haitallisia väri- ja hajusteaineita.

Doll Face -tuotteet ovat monivaikutteisia ja hoitavat ihoa kerralla usealla tavalla. Samalla ne ovat myös yllättäviä: ne sisältävät esimerkiksi vitamiineja ja entsyymejä, joita ei näy suoraan ainesosaluettelossa, mutta joita niiden hyödyntämät luonnonmukaiset ainesosat sisältävät luonnostaan.

Doll Facen kantavana ajatuksena on, ettei ihonhoidosta ja itsestään huolehtimisesta pidä tulla huonoa omaatuntoa. Vastuulliset tuotteet on kehitetty ympäristöä kunnioittaen ja niissä on käytetty laadukkaita Fair Trade -tunnuksen saaneita ainesosia aina kun se on mahdollista. Doll Face hyödyntää ylellisissä pakkauksissaan kierrätettyjä materiaaleja parhaansa mukaan ja merkin tuotteet testataan ihmisillä, ei eläimillä. Jokainen Doll Face -tuotepakkaus on 100% kierrätettävä.

Doll Face tietää, että me kaikkki tahdomme tuntea olomme kauniiksi ja merkin hyvää oloa lisäävät pakkaukset henkivät siksi ylellisen inspiroivaa tunnelmaa.

Suodata