Duroy

Duroy on suomalainen perheyritys, joka valmistaa välineitä kauneudenhoitoon. Oy Duroy Ab on perustettu jo 1974 Pentti Nissisen toimesta. Yrityksen arvoja ovat muun muassaasiakaslähtöisyys, luotettavuus sekä joustavuus. Nykyään yrityksessä toimitaan jo neljännessä sukupolvessa. Yrityksen alkuvuosina Duroy toi maahan myös kosmetiikkaa, mutta on sittemmin keskittynyt valmistamaan laadukkaita meikkaustarvikkeita, jotka palvelevat niin kuluttajien kuin ammattilaistenkin tarpeita. Duroy tekeekin paljon yhteistyötä esimerkiksi ammattikoulujen ja meikkitaiteilijoiden kanssa.

Suomalaiset ovat luottaneet Duroy-tuotteiden laatuun jo vuosia ja nykyään tuotteitaan myydään myös ulkomailla kuten esimerkiksi Ruotsissa. Duroy kehittää toimintaansa jatkuvasti ja haluaa valmistaa tuotteita uusiin tarpeisiin sekä pysyä mukana trendeissä. Duroy kuuntelee mielellään myös asiakkaiden toiveita tuotteista, joille olisi tarvetta, mutta joita markkinoilla ei ole vielä saatavilla. Duroy harjoittaa myös hyväntekeväisyystoimintaa ja on jäsenenä monissa yhdistyksissä kuten Helsingin kauppakamarissa ja Perheyritysten liittossa. Duroyn tuotteissa käytetyt materiaalit hankitaan eettisesti ja vastuullisesti.

Löydät elevenin Duroy-valikoimasta kokoelman laadukkaita siveltimiä, irtoripsiä sekä muita kauneudenhoidon apuvälineitä, joiden avulla meikkaus ja kauneudenhoito sujuu. Duroy-siveltimiä valmistetaan pääasiassa käsityönä erilaisista materiaaleista ja niiden erilaiset harjakset sopivat erilaisiin tarkoituksiin. Löydät elevenin valikoimasta sekä synteettisistä harjaksista että aidosta karvasta valmistettuja Duroy-siveltimiä. Kun huolehdit siveltimistäsi, kestävät ne vuosia hyvänä.