DuWop

DuWop on kosmetiikkamerkki, joka sai alkunsa sen perustajien Christinan ja Lauran kotikeittiöstä. Hollywoodissa työskentelevät kaverukset huomasivat kerta toisensa jälkeen, että edes hienoimmat ja kalleimmat meikkimerkit eivät valmistaneet tiettyjä tuotteita lainkaan. Pikkuhiljaa he alkoivat kehitellä ideoita tarpeellisista tuotteista ja pian ideoiden ympärille muodostui yritys - DuWop.

Tänä päivänä DuWop on edistyksellinen yritys, joka valmistaa jännittäviä ja ennen näkemättömiä tuotteita, joita ei löydy muualta. DuWopin erityistaitoihin kuuluu kehittää meikkituotteita, jotka ovat näppäryydessään niin käteviä, että ilman niitä meikkaaminen ei enää onnistu. Ikonisin tuote on Lip Venom: huulia pullistava huulikiilto, josta ei oltu ennen DuWopia osattu haaveillakaan!

Kantava ajatus Duwopin takana on olla markkinoiden innovatiivisin yritys, joka tuo myyntiin tarpeellisia tuotteita jo ennen kuin kukaan muu on edes keksinyt kaivata niitä. DuWopilla on myös ainutlaatuinen kyky reagoida markkinoiden muutoksiin ja meikkaajien tarpeisiin nopeasti, mikä nostaa merkin profiilia ammattilaisten keskuudessa entisestään. Huippulaatuiset tuotteet ja ongelmanratkaisukyky ovat DuWopin valttikortteja ylitse muiden!

Suodata