Eco Tools

EcoTools - upeasti vihreä!

EcoTools-siveltimet ovat unelmanpehmeitä, synteettisiä siveltimiä, jotka soveltuvat kaikenlaiseen meikkaamiseen. EcoTools-siveltimet on valmistettu ympäristöystävällisestä bambusta ja ne sopiviat myös vegaaneille. Ekologisuus, laatu ja hyvä valikoima ovat EcoToolsin perusarvoja.

EcoTools-meikkisiveltimet ovat brändin sydän. Kauniit, ergonomiset työvälineet ovat muotoiltu helppokäyttöisiksi ja ne on valmistettu 95-prosenttisesti kierrätysmateriaaleista tai nopeasti uusiutuvista, luonnollisista raaka-aineista. Myös pakkausmateriaali on ekologinen ja uudelleen käytettävissä: säilytä sivellin sitä suojaavassa, kotelomaisessa myyntipakkauksessaan, niin se pysyy puhtaana ja käyttökelpoisena mahdollisimman pitkään. Kaikki nämä tekijät yhdessä tekevät EcoToolsista yhden markkinoiden vihreimmistä sivellinmerkeistä.

Kylpytuotteet ovat uusin lisäys kattavaan EcoTools-valikoimaan. Upeat kylpytarvikkeet on siveltimien lailla valmistettu ympäristöä kunnioittaen ekologisista materiaaleista ja ne sisältävät pehmeitä luonnonkuituja. Helli sekä ihoasi että ympäristöä!

EcoTools ei keskity vain laadukkaiden tuotteiden valmistamiseen ja myyntiin, vaan yrityksen johtoajatuksena on myös tukea organisaatioita, jotka edustavat vihreitä arvoja. Joka vuosi EcoTools tekee lahjoituksen kuluttajien valitsemalle hyväntekeväisyyskohteelle ja on näin omalta osaltaan tekemässä parempaa huomista. Kun valitset EcoTools-siveltimen, olet mukana edistämässä ympäristöystävällistä ajattelua ympäri maailman!

Suodata