Efva Attling

Upeista koruistaan tunnettu Efva Attling on suunnitellut yhdessä maailmanlaajuisesti tunnetun parfymööri Jerome Epinetten kanssa kokoelman eksklusiivisia ja ylellisiä tuoksuja, joiden jokainen yksityiskohta on harkittu tarkkaan. Hajuvedet on valmistanut perinteikäs grasselainen tuoksutalo Robertet, joka on yksi maailman johtavia luonnon raaka-aineista tuoksuja kehittäviä tahoja. Hajuvesipullojen kauniit korkit ovat muotoiltu Efvan upeiden korukokoelmien mukaan.

Tukholmassa syntynyt Efva valmisti ensimmäisen korunsa ollessaan vain 11-vuotias ja 16-vuotiaana hän oli jo yhden Ruotsin parhaimman hopeasepän opissa. Efva on nuoruudessaan toiminut myös mallina yli vuosikymmenen ajan työskennellen Milanossa, Pariisissa, Lontoossa ja New Yorkissa, mutta hän halusi vaihtaa alaa ja päätyi musiikkia rakastavana ihmisenä perustamaan oman yhtyeen. Samalla kun Efva työsti sanoituksia, lauloi ja julkaisi musiikkia, hän myös työskenteli vaatesuunnittelijana tehden yhteistyötä Leviksen sekä H&M-vaateketjun kaltaisten kansainvälisten merkkien kanssa.

Vuonna 1996 Efva palasi juurilleen ja alkoi taas työskennellä korusuunnittelijana. Efvan erikoisuus on leikitellä sanoilla ja ilmaisuilla, mikä antaa hänen koruilleen uuden ulottuvuuden. Aivan kuten ennen sanoituksia kirjoittaessaan, haluaa hän yhä koskettaa ihmisiä sanoillaan.

Suodata