EIMI

Hiusmuotoilusarja - juuri sinulle!

Joka puolella maailmaa kohtaa ihmisiä, joilla on ainutlaatuisen persoonallinen, muista poikkeava tyyli. Heidän olemuksensa ei ole pinnallinen, vaan siinä on jotain syvempää - luovuutta, itsevarmuutta ja asennetta. Miten sinä ja minä voisimme olla yhtä upeita?

Yksilöllisyys korostuu kaikessa mitä näemme ja nykyaikana jokainen kohdataan omana itsenään hänen tyylinsä ja olemuksensa kautta. EIMI tuo tämän yksilöllisyyden myös kampaamotuotteisiin. Jokaisen tyylin edustaja löytää EIMIltä juuri itselleen sopivat tuotteet, jotka tukevat paitsi hiusten optimaalia rakennetta, myös käyttäjän persoonallista olemusta. EIMIn avulla erotut massasta ja luot oman, upean tyylisi!

Kaikki EIMI-tuotteet on kehitetty edistyksellisen teknologian avulla. Näin ollen hiuskiinteistä löytyvät tarvittavat UV- ja kosteussuojat, muotovaahdot tuovat rakenteen lisäksi sileyttä ja muotoilutuotteissa on lämpösuoja. Inspiraatiota uusiin EIMI-tuotteisiin ja tyyleihin kehitystiimi hakee muun muassa Instagramista, Pinterestistä ja uusista, kuumista sosiaalisen median kanavista. Aina ajankohtaista katutyyliä ei tietenkään ole unohdettu, vaan eniten vaikutteita EIMI ottaa juuri ihmisten kohtaamisista, keskusteluista ja palautteesta.

Loikkaa mukaan EIMIn kelkkaan ja tupeeraa, pörrötä, letitä, silota ja stailaa mielesi mukaan!

Suodata